Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Vand nuca schimbator M 5+1, modelul Short

Recommended Posts

Salut,

Vand nuca schimbator piele, M, 5+1, originala. Este modelul Short.

Este folosita.

Poza atasata nu este cu produsul ce il vand. Poze reale in cursul acestei seri, dupa ce vizitez garajul. :twoup:

Mai am si bucata de plastic ce se pune in capatul schimbatorului (cea unde sunt scrise vitezele si sigla M), noua, cu banda dublu-adeziva. Este inclusa in pret.

Pret: 160 RON.

Numar telefon: 0723168977, mail: mircea_novac@yahoo.com .

Edited by mircea_novac

Salut,

Vand nuca schimbator piele, M, 5+1, originala. Este modelul Short.

Este folosita.

Poza atasata nu este cu produsul ce il vand. Poze reale in cursul acestei seri, dupa ce vizitez garajul. :twoup:

Mai am si bucata de plastic ce se pune in capatul schimbatorului (cea unde sunt scrise vitezele si sigla M), noua, cu banda dublu-adeziva. Este inclusa in pret.

Pret: 160 RON.

Numar telefon: 0723168977, mail: mircea_novac@yahoo.com .

POZE...cu cea reala...ma intereseaza

Mersi

Da, niste poze mai clare. Pe intuneric eu unul nu vad prea bine.

Astazi pun poze mai clare. Ieri, am plecat tarziua de la birou si cand m-am hotarat sa merg la garaj sa fac poze, am observat ca nu mai am baterie la aparat si a trebuit sa fac poze cu telefonul. Azi fac cu aparatul si cu blit, sa fie ok. Scuze.

Da, niste poze mai clare. Pe intuneric eu unul nu vad prea bine.

Astazi pun poze mai clare. Ieri, am plecat tarziua de la birou si cand m-am hotarat sa merg la garaj sa fac poze, am observat ca nu mai am baterie la aparat si a trebuit sa fac poze cu telefonul. Azi fac cu aparatul si cu blit, sa fie ok. Scuze.

Asteptam si pozele mai clare :twoup:

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.