Jump to content

Injectoare bmw e30

Recommended Posts

Salutare!

daca schimb injectoarele cu altele decat cele care au fost puse pe motor mai trebuie sa se umble si la partea electrica cum ar fi debitmetru calculator etc??este vorba de un 2.5 12v si vreau sa ii pun injectoare de 2.5 24v

dar de ce vrei sa bagi injectoare de 2.5 24valve?

Salutare!

daca schimb injectoarele cu altele decat cele care au fost puse pe motor mai trebuie sa se umble si la partea electrica cum ar fi debitmetru calculator etc??este vorba de un 2.5 12v si vreau sa ii pun injectoare de 2.5 24v

dar de ce vrei sa bagi injectoare de 2.5 24valve?

initial cand am cumparat masina ea avea injectoare de 2.0 24v eu nu am stiut (eu credeam ca are injectoare originale de 2.5 12v) acum cateva zile am dus injectoarele la curatat si 3 din ele erau defecte , si mam hotarat sa le schimb si am cumparat 6 de 2.5 12v am vazut ca difera fata de alea pe care le avea masina da le cumparasem nu mai aveam ce sa fac si le-am montat pe masina si nu imi place cum merge mai ales la relanti si cand e motorul rece si am zis sa le schimb iar si sa iau ori tot cum am avut ori de 2.5 24v.

pe mine ma intereseaza sa aflu daca atunci cand au fost schimbate injectoarele masinii cu alea de 2.0 24v mai s-a umblat si la altceva pe partea electrica.

injectoarele de 2.5 12v au o singura gaura pe unde pulverizeaza benzina in schimb alea de 2.5 24v si 2.0 24v au 4 gauri deci normal un raspuns mult mai pun la acceleratie si un mers mai frumos al motorului (zic eu)

nu il poti intreba pe fostul proprietar ce a facut acolo? daca nu schimba cu acelasi model si macar stii ca o sa mearga

Masina am cumparato acum 10ani si nu mai am nr la fostu proprietar k am vrut sa il sun sa il intreb

Injectoarele de 2.0 24v sunt albe iar cele de 2.5 24v sunt verzi.

Daca pui injectoarele de 2.5 24v pe 2.5 12v trebuie sa umbli si la soft sa mearga cum trebuie motorul.

Ms pt raspuns o sa ii cumpar de 2.0 24v cum a avut k sa nu mai umblu in soft