Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Vand camera mers inapoi Bmw! Look oem!

baracuda

Recommended Posts

Vand camera mars-arriere pt BMW!

Camera se integreaza in locul unei lampi de numar, conferind masinii un look ca de fabrica(OEM).

Camera se potriveste pe mai toate modelele de BMW(seria3, seria5, X5, X6) si are de asemenea si lumina de numar alaturata(led smd alb).

Unghi de vizualizare mare(170 grade), waterproof, semnal Pal si NTSC.

Pret 300 ron.

Detalii la 0721983413.

post-3077-1285055504_thumb.jpg

130lei pe ebay, cu transport gratuit

http://cgi.ebay.de/Rear-View-Camera-Ruckfa...=item2a06935242

http://cgi.ebay.de/Rear-View-Camera-Ruckfa...=item3a5caadcc5

aici gasiti si pe ce modele merge: http://cgi.ebay.de/Rear-View-Camera-Ruckfa...=item4ced721c2e

va poate ajuta @Ciupanezu. are un topic.

Edited by roninbz

Taxele vamale sunt foarte mici având ĂŽn vedere cĂŁ produsul de pe eBay costĂŁ 30 €.

Nu ĂŽncerca sĂŁ ne induci ĂŽn eroare de parcĂŁ azi am fi descoperit cu toĂžii Internetul Âşi site-urile eBay.

PreĂžul este exagerat, diferenĂža de preĂž este profitul tĂŁu, un profit nemeritat din moment ce nu faci nici o Âşmecherie, nu trebuie sĂŁ ai nici un pic de inventivitate, doar cumperi un lucru de pe net Âşi ĂŽncerci sĂŁ-l vinzi la suprapreĂž unor ignoranĂži.

Mergi pe okazii, poate vei avea mai mult succes acolo.

Am luat o gramada de chestii din China- daca sunt trimise prin posta si sunt de mici dimensiuni - in marea majoritate a cazurilor eu nu am platit nicio taxa- cat despre TVA si garantie- oferi cumva factura si 24 de luni garantie pentru ce vinzi ?

Se ofera atat factura cat si garantie 1 an.

Cat despre termeni gen "cardeli": nu ma cobor la acest nivel suburban. Pun punct aici la orice raspuns la comentarile ce nu au legatura cu topicul ptca va dca nivelul discutiei a coborat rau de tot.

Edited by baracuda

11. Daca un vanzator pune un anunt si nu doreste sa dea explicatii si de asemenea va face scandal ca ceilalti membrii discuta anuntul lui, anuntul va fi sters.

@baracuda, reporturile tale nu ajuta in acest caz, interventiile colegilor fiind justificate in raport de nivelul pretului...

in plus, nu ai raspuns la celelalte intrebari...

la e46 se poate monta?

daca da, ce imi mai trebuie dupa ce il montez?! sau are si display

scuze atunci, asta nu stiam!

Camera are nevoie atat in cazul masinilor noi cat si vechi de interfata video pt a functiona. Pentru modelele noi am o asemenea interfata, pt cele vechi nu am asemenea interfete. Pretul unui pachet cu interfata plus camera este de 240 euro. Se poate monta si pe E46 insa vine fara display si e nevoie de interfata pentru navigatia oem.

Edited by baracuda

Indiferent pe ce masina o pui, fie idrive sau MKx, iti trebuie interfata AV. Interfata AV costa intre 100 si 500 de euro, in functie de vanzator/producator si model/capabilitati/etc.

Camera in sine costa intre 100 si 250 RON, in functie de vanzator/capabilitati (infrared, calitatea imaginii, etc). Mai trebuie verificat si daca (,) camera este suficient de mica, spatele camerei (partea opusa fata de cum e fotografiata in primul post) fiind de multe ori prea bombat ca sa intre in locul becurilor de numar, desi in poze multe camere par OEM-ish si par sa intre perfect (nu zic ca ar fi cazul).

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.