Jump to content

Vand roadio cd business bmw seria 3

augustin

Recommended Posts

Daca te mai gandesti in jurul sumei de 500 ron anunta-ma...

L-am trimis la un nesimtit in Ialomita care nu a ridicat pachetul, pentru pretul de 160euro. Acum trebuie sa platesc rambursul 45 lei. Fara 650 lei nu-l dau, o sa-l bag la vanzare pe ebay.de daca aici nu sunt cumparatori. Pe ebay se dau cu 23-250euro. Am cont de 7 ani si pot pune anunturi acolo.

pe ebay.de se dau cu ~100-120 euro. Din care tu mai platesti comision ebay+paypal 10%, deci ramai cu 90-110

Asa ca pune si tu un pret corect si il vinzi mai repede la un forumist

Unde ai vazut tu cu 120 euro ? poate ai vazut licitatii active si ai impresia ca ala e pretul, uiti de transport etc. Stiu exact care sunt comisioanele, de vreme ce am 339 calificative pozitive si activitate non stop. Nu ma intereseaza pomanagiii, sa se duca la cersit. Sunt satul de nesimtiti si impretinenti. Marea majoritate nu aveti bani nici de motorina (generalizand), normal ca 150euro vi se par bani multi. Mergeti la targ , sigur sunt destule de furat.

Incercati sa nu ma plictisiti cu alte ramarci de 2 bani, stiu ca la injurat si barfit sunteti primii (in general vorbind)

Faceti o scrisoare catre Mos Craciun, poate va lasa sub brad (daca nu e scump si ala ptr voi) :twoup:

Chiar nu ne intereseaza link-urile postate de tine.

Insa ne deranjeaza foarte tare mitocanii care isi permit sa debiteze magarii de genul "Nu ma intereseaza pomanagiii, sa se duca la cersit. Sunt satul de nesimtiti si impretinenti. Marea majoritate nu aveti bani nici de motorina (generalizand), normal ca 150euro vi se par bani multi. Mergeti la targ , sigur sunt destule de furat." .

Ne mai deranjeaza si cei care nu respecta regulile de postare la MP.

Asa ca, ca sa nu ne mai deranjeze asemenea personaje, le oferim o binemeritata vacanta. In valoare de 30 de zile in cazul de fata, avand in vedere ca mitocanii chiar nu ne plac.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.