Jump to content

suport pahare bmw e36

mihai vigariu

Recommended Posts

Am gasit intamplator pe realoem un suport de pahare pentru BMW e36. Pare ca se plaseaza in torpedou, este piesa 29 din linkul urmator : http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=...hg=51&fg=30 . Aveti vre-unu asa ceva? E utila tinand cont ca trebuie sa deschizi torpedoul ca sa il poti folosi? Daca ai pe cineva in dreapta cum mai tii torpedoul deschis?

Daca dati un search pe google dupa codul 51168184470 o sa vedeti si ceva poze.

Esti sigur ca acel suport intra in torpedou ? Nu prea imi dau seama exact din poze. Mi-ar placea asa ceva.

Am vazut discutia asta pe un forum strain si da intra in torpedou. Daca deschizi torpedoul o sa vezi ca in partea stanga are o forma diferita si cateva gauri deja date.

Edited by mihai vigariu

Guest poleposition

La capitolul suporturi de pahare, trebuie sa recunoastem ca BMW sta foarte prost. Bine, daca ai suspensie sport, cred ca ar fi irelevanta optiunea asta :twoup:

Oricum, cele mai tampite idei de suport pahar, la BMW am vazut.

Guest poleposition
LA E90 suportii sunt ok

La seria 1 este unul singur, sub cotiera, deci ori mergi cu ea ridicata daca pui ceva acolo si te sprijini in pahar, ori pui in ea numai doze de 0.33 si cand vrei sa bei, ridici mai intai cotiera, apoi iar o lasi jos etc.

La E60 nu aveam nici un suport de pahar. Prolem solved. Iar dace este, va fi localizat in zona torpedoului.

La M6, era cel mai idiot... scoteai de undeva din spate un suport de pahat dubios, de sub un capac, suport pe care il infigeai undeva in dreptul pasagerului, intr-o fanta din consola, cumva oarecum sub torpedou. Deci daca aveai pasager, asta trebuia sa stea cu genunchii catre portiera ca sa nu iti darama bautura.

inca o dovada ca BMW-ul e pentru piloti, cu casca d-aia cu furtunel direct in bot!

Cam asa e !

Sa vezi ce ma oftic cand plec de la munca, toti isi iau cafea in pahare de plastic sau chiar in cana normala ca sa bea pe drum. Eu nici n-am avut curajul sa incerc !

Cel putin la e60 sunt cele mai debile suporturi de pahare pe care le-am vazut ( Mi-au dat aia cand am cumparat masina 1 de rezerva, ca cel de la pasager iese cand vrea el).

Nici o cutie care e sub jumatate goala nu sta din cauza arcului ala de la suportul intermediar, o arunca afara . M-am trezit cu jumate de cutie de red bull ca a prins aripi si a aterizat drept pe scaunul de la pasager. Am vazut negru in fata ochilor.

La e39 era si mai delicat , suportul era mai bun dar daca ai nenorocul sa versi ceva , curge direct pe climatronic sau pe butoanele de la optiuni.

Exact. E de kko :twoup: In plus, e in partea opusa soferului, deci am toate sansele sa ajung si la stiri pana imi iau cafeaua de acolo.

Asa e la masinile cu volan pe dreapta. Au fost atat de tampiti incat nu au reproiectat torpedoul in oglinda, daca-ti imaginezi, iar suportul a ramas pe partea stanga a torpedoului cum e mai potrivit la masinile cu volan pe stanga. In concluzie asta nu ar fi o problema pt noi astia stangaci.