Jump to content

Pt proprietarul BMW-ului X6 (negru) furat din Cluj acum 1 luna

Recommended Posts

Acum aproximativ 1 luna vi s-a furat un X6, din Cluj. Din pacate pentru mine si din fericire pt d-voastra cunosc hotii. Din ce stiu v-ati recuperat masina in urma unei taxe platite. Daca doriti sa se mearga mai departe si sa fie retinuti va rog contactati-ma.

Din pacate tot ce va pot spune este faptul ca hotii pateaza o anumita uniforma .

Pai daca lucrezi in sistem, nu poti afla datele lui de contact ?

nu m-am ocupat eu de caz, si nici nu a fost "oficial" deschis dosar pt acest furt la mine in oras (tocmai de asta nu detin info vis-a-vis de nr de inmatriculare, tot ce stiu ca e un nr de leasing de bucuresti), plangerea a fost depusa la Cluj, aici la mine s-a musamalizat cat s-a putut totul din mai multe motive, tocmai de asta nu prezint info despre cei 3 care au furat X6 . stiu cine sunt, ii cunosc foarte bine, dar nu am destule dovezi ca sa pot sa "declasez jihadul" .. :twoup: daca voi reusi sa fac ceva, va fi oricum rau tare de tot pt mai multi, sunt sigur ca va intra si presa pe fir pt ca se "pateaza imaginea si statutul anumitor uniforme" si nu vreau altceva, momentan, decat sa incerc sa pun in aplicare un alt plan.

Si asta doar daca voi reusi sa dau de tipul ala din Cluj.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.