Jump to content

Schimb M PACHET ,INTERIOR SPORT,VOLAN SPORT+COMENZI+CRUISE CONTRO

kathalin

Recommended Posts

Va salut,doresc sa imi vand masina si din pacate nimeni nu aprecieaza dotarile si starea tehnica ,asa ca ma vad nevoit sa incerc sa gasesc pe cineva care doreste sa faca schimb cu mine +diferenta din partea lui contra anumitor piese de pe masina mea:

PACHET M TECH 1(BARA FATA,BARA SPATE+SENZORI,PRAGURI )

INTERIOR SPORT CU INSERTII PIELE(INCALZIRE IN SCAUNE,SAC SKI)

VOLAN SPORT SI COMENZI(INCLUSIV CRUISE CONTROL-dc asa se numeste pilotu)

BLOCUL DE LUMINI+SENZORII DE AUTOLEVELING DE PE BASCULE+SPALATOARELE DE FARURI)

Ofer piesele enumerate mai sus contra piese stock +diferenta.Vreau acceasi culoare la exterior.

P.S.VAND si perdea electrica luneta completa.

BLOCUL DE LUMINI+SENZORII DE AUTOLEVELING DE PE BASCULE

bloc de lumini normal (cu butoane de proiectoare fata-spate) ..... si mai cat diferenta ?

INTERIOR SPORT CU INSERTII PIELE(INCALZIRE IN SCAUNE,SAC SKI)

la schimb cu interior normal cu scaune incalzite si bancheta nerabatabila + cat diferenta ?

perdeaua electrica ce pret ?

detaliaza si u preturile sau diferenta de bani si cateva poze ar fii bine venite,ms de intelegere

si cat ceri pe masina totala sau ce schimburi cu alte masni accepti

Edited by 15dod

jantele se dau separat sau numai cu masina??si la schimb cu unele orginale pe 16 cele de e46 fl in 5 spite si cauciucuri noi pirelli rulate 4000km?bine inteles dif pe care o ceri Edited by 15dod

as dori si eu un pret pentru perdeaua electrica spate.

multumesc

100 euro completa.

Pozele sunt mari si trebuie sa le urc pe un site de hosting sau sa le micsorez si ma enerveaza lucrul asta.V-am trimis fiecaruia link cu masina.Am incercat sa pun si pe topic link dar nu apare.

http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/anuntu...8i-9620934.html

Edited by kathalin

omule lasa nr de telefon ceva...

pe 4tunning ai nr trecut gresit... :twoup:

Ms,0765250200,este telefonul.Jantele sunt rezervate pt un prieten .

Duminica masina va fi prezenta in targ la Vitan asa ca cine este interesat sa vada starea interiorului sau celelalte piese e asteptat.Multumesc

Totusi sper sa ii gasesc un proprietar si sa nu o desfac,mi-ar pare rau...dar....asta e....poate cu noua taxa auto or mai creste preturile la masini .

In ce stare este volanul? Am standard la schimb. Are 50 000 km, arata aproape ca nou. Sa imi spui ce diferenta vrei. Mersi.

LE: acum am vazut ca e modelul vechi. Nu ma mai intereseaza. Mersi.

LE2: daca vinzi eleronul, ma intereseaza :twoup:

Edited by vl4d

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.