Jump to content

Pisicuta..

Aol

Recommended Posts

Cumparata saptamana trecuta, motor 2.0, vanosul nu merge dupa ce am pus.o pe testar, dar mai am una coupe si o sa o iau de pe aia. O sa ii fac si eu niste poze maine dupa ce ii pun hardtopul. Si sper sa o repar cat mai repede. Pozele facute asta iarna dupa ce a iesit de la vopsit.

post-23643-1285277529_thumb.jpg

post-23643-1285277561_thumb.jpg

post-23643-1285277576_thumb.jpg

post-23643-1285277591_thumb.jpg

post-23643-1285277608_thumb.jpg

reclama la ce?

Masina ma dus in 3800E. probleme la ea.. piele in interior este alba dar intr-o stare cam proasta, o sa o fac cand o sa am timp. Clima nu merge, Luni o fac, In rest sunt foarte multumit de ea, putin cam joasa fata de ce sunt eu obisnuit dar este OK. Are faruri noi cu lupa si xenon pe faza scurta si angel eyes, xenoane in proiectoare, full kit M. scoate cam mult zgomot si se pare ca este o problema la esapament care o sa se rezolve curand.

Ambreiaj Nou, Inchidere centralizata + alarma viper si modulatorul care inchide geamurile dupa ce o inchizi. Decapotarea se face manual...

Va multumesc pentru pareri.

PS: In noaptea asta ii pun HARDTOPUL si o sa i fac niste poze.

• 2 weeks later...
Va scriu exact ca in declaratia de la politie :twoup:). era un seat in fata pe o strada mica prin spatele Bld.ului Timisioara, si s-a oprit pe stanga, si o proasta a deschis usa din drepata exact cand treceam eu.. si de acolo.. tiganeli, tipete, slatarese si altele, politia mai fatalai ca toata lumea de acolo. in fine, am fost azi la politie fara soferul celalat din seat, am depus declaratia, o sa imi fac masina singur si pe el o sa il caute daca nu vine sa declare pana maine. Si cam atat. Aripa fata e infundata + zgariata, portiera si aripa spate zgariate, si mi-a cazut oglinda.. Deci mai vine inca cineva la vanatoare?

Parca ii aud : aoleooo copii meeei , ii omoaraaaa , a intrat in noi lumeeeee , nu a avut loc pe toata strada :twoup:

Nasol incident oricum si sa mai ai norocul sa dai si peste niste colorati dastia , pai iti vine sa te duci .

Bafta cu reparatiile !

E, asta e acum, se intampla. Am promis ca nu mai am nimic cu ei dupa ce am plecat in Botosani cu masina si am facut pana, am mers 16 km pe pana pana ne au ajutat niste tigani, de atunci am zis ca nu mai am nimic cu ei.. da` acum se aprinde flacara :twoup:).

Nush nea` cum il cheama pe baiatul de unde am luat masina.. Stiu ca sta prin otopeni.

• 2 months later...
Eee acum am vĂŁzut ca e decapotabilĂŁ Âşi a ta...ĂŽn topicul cu furtul de bando-uri nu am observat...

SĂŁ te poarte mult Âşi bine...felicitĂŁri pentru alegerea fĂŁcutĂŁ.

Voie bunĂŁ.

Eu am si hardtop:D

N-am mai scris de mult aici.. dar am intrat cu ea intru-un stalp si doar ce am facut-o.. deci nu mai arata cum arata ea dar asta e.. La primavara o sa fie ca noua:D. o sa postez niste poze zilele astea..

Mersi mult.

Ferice de tine cĂŁ ai hard-top eu am fost "greier" ĂŽn varĂŁ Âşi nu am luat Âşi ĂŽn Noiembrie s-a scumpit cu 400 € aÂşa cĂŁ iarna asta rĂŁmâne ĂŽn bumbac :twoup: :twoup: :twoup: la anul...voi fi Âşi eu mai...."furnicĂŁ"...

Baftã În continuare...ºi vezi cã stâlpi trebuie evitaÞi :twoup: :) :)

Voie bunĂŁ sĂŁ ai...

Ferice de tine cĂŁ ai hard-top eu am fost "greier" ĂŽn varĂŁ Âşi nu am luat Âşi ĂŽn Noiembrie s-a scumpit cu 400 € aÂşa cĂŁ iarna asta rĂŁmâne ĂŽn bumbac :twoup: :twoup: :twoup: la anul...voi fi Âşi eu mai...."furnicĂŁ"...

Baftã În continuare...ºi vezi cã stâlpi trebuie evitaÞi :twoup: :) :)

Voie bunĂŁ sĂŁ ai...

O sa fie bine si cu softtopul.. eu am avut un fiat barchetta si am mers cu el toata iarna.. avea 2 locuri. e nebunie . Deci nu-ti fa griji. :twoup:. o sa se incalzeasca oricum. si nu dauneaza daca cureti zapada de pe el.