Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

vibratie...?

emy_blue90

Recommended Posts

salut,a inceput sa imi vibreze masina la orice viteza,am echilibrat rotile si nici-o schimbare,pe fata am discurile de frana cam duse ptr ca at cand franez incepe sa vibreze mai tare,poate sa vina acea vibratie din cauza discurilor?

salut pate sa fie si de la discuri daca spui ca sunt cam duse ,dar vezi si bieletele de direcie cu capetele de bara

salut,a inceput sa imi vibreze masina la orice viteza,am echilibrat rotile si nici-o schimbare,pe fata am discurile de frana cam duse ptr ca at cand franez incepe sa vibreze mai tare,poate sa vina acea vibratie din cauza discurilor?

posibil sa fie volanta... daca vrei poti sa treci pe la mine p la garaj si iti spun exact de la ce este. cealalta problema cu franarea este din cauza la discuri,posibil ovalizate. 0763342709

Amortizoarele ?

Bucsele de la brate ?

Bratele strambe ?

Fulia ?

Eu dupa ce am schimbat saptamana trecuta amortizoarele nu mai am probleme. Vibra volanul la franare [>100km/h]. Evident ca NU era din discuri, chiar daca sunt pe duca.

Mergi si tu intr-un service, si in 17-18 euro iti fac diagnoza.

P.S. Nu schimba discurile de la Norauto. Gasesti preturi bune la recambiosviaweb sau oscaro. Mi-au iesit la 360euro 4 discuri [brembo] + 8 placute [brembo] + 2 senzori. Cam tot pe acolo costa si daca iei Bosch.

Edited by Jacobs

In prima faza verifica jante-anvelope, daca nu sunt strambe-descentrate. Daca totul este ok acolo treci la discuri si articulatie fata.

A specificat ca a echilibrat rotile. De la directie nu sunt sanse sa vibreze masina. Mai ramane suspensia de verificat.

Amortizoarele ?

Bucsele de la brate ?

Bratele strambe ?

Fulia ?

Eu dupa ce am schimbat saptamana trecuta amortizoarele nu mai am probleme. Vibra volanul la franare [>100km/h]. Evident ca NU era din discuri, chiar daca sunt pe duca.

Mergi si tu intr-un service, si in 17-18 euro iti fac diagnoza.

P.S. Nu schimba discurile de la Norauto. Gasesti preturi bune la recambiosviaweb sau oscaro. Mi-au iesit la 360euro 4 discuri [brembo] + 8 placute [brembo] + 2 senzori. Cam tot pe acolo costa si daca iei Bosch.

o sa ma duc sa vad..la norauto nu duc masina nici sa o faca gratis..ca sunt prastie toti

In prima faza verifica jante-anvelope, daca nu sunt strambe-descentrate. Daca totul este ok acolo treci la discuri si articulatie fata.

jantele le-am echilibrat iar cauciucurile au vreo 2 3 luni si putini km