Jump to content

Cumpar accesorii e46 facelift

Recommended Posts

Dupa ce mi-am neglijat masina m-am hotarat sa o transform si o sa am nevoie de unele accesorii,piese. Daca cineva are ceva ce imi trebuie,il rog sa-mi lase pretul care-l doreste o poza si un numar de telefon .

Deci cumpar asa :

- scaune fata sport cu panouri cu tot si bancheta spate cu cotiera , nu conteaza in ce stare e pielea ca o sa pun alta

- volan sport cu comenzi

- pachet M-tech II cu tot cu bandouri si ce mai trebuie doar ca sa fie montat

- geam faruri

- Becuri xenon (am bi-xenon din fabrica)

- kit xenon pentru proiectoare (n`am chef de comentarii prostesti,asta vreau asta imi pun)

-angel eyes CCFL alb-xenon

Pe partea de becuri vreau Xenon complet

-navigatie completa

Daca aveti vreun sfat il accept cu placere.

Astept ofertele voastre.

Multumesc!

Edited by Soare Mrs

- pachet M-tech II = 750 euro complet

-angel eyes SMD alb-xenon = 250 lei/set

-navigatie completa = vezi la colegul pitbul

Ptr pachet zi-mi te rog daca ar mai trebuii sa-i cumpar ceva sau e gata de vopsit si de montat. Se poate monta difozorul acesta?

angel eyes are culoare asta? http://farm3.static.flickr.com/2702/447432...26f1cd374_z.jpg

post-15287-1285406394_thumb.jpg

Ptr pachet zi-mi te rog daca ar mai trebuii sa-i cumpar ceva sau e gata de vopsit si de montat. Se poate monta difozorul acesta?

angel eyes are culoare asta? http://farm3.static.flickr.com/2702/447432...26f1cd374_z.jpg

La pachet mai ai nevoie de prinderile laterale de la bara fata care costa ~50 lei/set + pasajele de aer la frane. Da, poti sa schimbi difusorul si sa-l pui pe acela de Carbon

Angel-ul este ALB. Am si orange (OEM).

Edited by BRANDEX

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
volan sport daca te intereseaza fara airbag si comenzi doar cu trimul inferior pot sa iti ofer la 220lei,,,,iti pun poza daca vrei

Am un interiro negru (pielea juri ca este noua,impecabila),numai ca nu este sport ...se poate vedea in bucuresti ...0761.924.015 ADRIAN

pret:400 euro neg

post-39828-1290181434_thumb.jpg

post-39828-1290181478_thumb.jpg