Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

folie luneta

87BNP

Recommended Posts

Am tot vazut pe mercedes-uri folii mov pe luneta (banuiesc ca sunt din fabrica), saptamana trecuta am vazut un e60 parcat care avea la fel luneta, arata foarte bine... am tot cautat pe google dar fara succes pe cineva sa monteze asa ceva. Poate ma ajutati voi cu un link. Am sa atasez poze sa va dati seama despre ce vorbesc.

post-26542-1285407181_thumb.jpg

post-26542-1285407365_thumb.jpg

Edited by 87BNP

O arĂŁta bine pe alte maÂşini tunate, dar nu ĂŽnseamnĂŁ cĂŁ poate da bine Âşi pe maÂşina ta ... depinde Âşi de culoarea maÂşinii.

Mie unul mi se pare o porcĂŁrie, dar gusturile nu se discutĂŁ.

Uite o pozĂŁ sĂŁ vezi cum dĂŁ ca nuca-nperete pe altĂŁ maÂşinĂŁ.

BaftĂŁ !

http://s1.postimage.org/2FSnm0.jpg

Si eu am parbrizul heliomat dar vreau si luneta, solutia ar fi doar folia. Pozele alea le-am gasit rapid nu au legatura cu tuningul pt ca asa vin din fabrica. Vreau sa am si eu asa luneta dar nu stiu la cine sa apelez, am vb cu o firma din cj care monteaza foli, dar numai negre au. Alex, gusturile nu se discuta, sincer aleg aceasta metoda pt ca mi- se pare mai elegant si mai practic decat o folie neagra prin care nu vezi mai nimic. Nu sunt genul care sa-mi tunez masina inafara de niste jante, asa ca nu cred ca o sa fie porcarie daca mercedes a ales acesta lunta heliomata in loc de folii.... Edited by 87BNP

Si eu am parbrizul heliomat dar vreau si luneta, solutia ar fi doar folia. Pozele alea le-am gasit rapid nu au legatura cu tuningul pt ca asa vin din fabrica. Vreau sa am si eu asa luneta dar nu stiu la cine sa apelez, am vb cu o firma din cj care monteaza foli, dar numai negre au.

cred ca stiu eu pe cineva din baia mare....nu e asa mare distanta de la cj :twoup:

Nu prea am timp si nu cred ca are rost sa ma duc 200-250km, tre sa gasesc pe cinv la cj. In cel mai rau caz am sa ma duc la baia mare... Cand stii sigur, te rog da-mi un nr tel. Merci fain

140 km :twoup: iti las un nr de tel,incearca la ei,totusi din cate stiu eu , aveau o gama destul de extinsa in acest domeniu`. Cadomar , mobil: 0730-241071. cauta si pe net in caz ca numarul nu e bun, au ei acolo mai multe nr de tel :)

ps. preturile se negociaza , poate iti scoti macar un drum de cj - bm :twoup:

Nu prea am timp si nu cred ca are rost sa ma duc 200-250km, tre sa gasesc pe cinv la cj. In cel mai rau caz am sa ma duc la baia mare... Cand stii sigur, te rog da-mi un nr tel. Merci fain

140 km :twoup: iti las un nr de tel,incearca la ei,totusi din cate stiu eu , aveau o gama destul de extinsa in acest domeniu`. Cadomar , mobil: 0730-241071. cauta si pe net in caz ca numarul nu e bun, au ei acolo mai multe nr de tel :)

ps. preturile se negociaza , poate iti scoti macar un drum de cj - bm :twoup:

merci fain, am sa incerc luni sa vedem ce au....

• 4 weeks later...
  • 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.