Jump to content

masina mea

Genu

Recommended Posts

Dupa un an si ceva de la achizitionare si ceva banuti investiti a venit vremea sa va arat si eu pisicuta mea,

upgrade-uri de atunci pana azi

-vopsitorie totala

-stopuri M

-semnale albe

-angel eyes+xenon

-praguri M

-oglinzi M

-interior piele+ tetiere spate

-clima digitala (initial a fost manuala)

-obc 18 butoane

-iluminare led butoane +mood light in oglinda+schimbator M iluminat

-autoblocant

-lipp bara M

-folie omologata

-chirlig remorca (detasabil) dar chiar am nevoie de el pt a lua si motocicleta cu mine

-nari negre

Downgrade

de la jante pe 17'' (BBS Pinifarina) la no name pe 15''

sper sa va placa si voua ,eu o iubesc

post-21027-1285450026_thumb.jpg

post-21027-1285450062_thumb.jpg

post-21027-1285450101_thumb.jpg

post-21027-1285450148_thumb.jpg

• 1 month later...

faina a iesit interiorul, se vede ca ai muncit ceva la masina . Pacat de Cd-playerul ala strica un pic bordul. Poate ai ocazia sa il schimbi, e un model e kenwood, destul de ieftin ceva gen 50-60 de euro, care merge bine in borduri de e34/e36, se integreaza f bine si are aceleasi culori portocalii cu restul luminitelor de prin masina... la cat ai muncit la interiorul ala parca merita.

Foarte frumoasa oricum, ce ti-am zis mai sus e doar o sugestie, oricum arata bine pentru ce varsta are..

cand ajung acasa ma uit pe cutie si iti zic exact modelul.

L.E :

Am gasit, e Kenwood KDC-4047 UA CD-MP3-Tuner.Eu am luat un fel de kit, a venit cu tot cu rama adaptoare pentru e34/e36/Z3 si mufa adaptoare. Normal luasem unul SH original de e34 dar si-a dat duhul dupa un an de folosire, a fost vreo 150 de euro :twoup:... ce e drept ala original arata cel mai bine. Dar sa mai dau iar 150 si sa mearga tot un an...

Arata cam asa, poza cu el in bord nu am..

kenwood.jpg

Edited by DOMI

faina a iesit interiorul, se vede ca ai muncit ceva la masina . Pacat de Cd-playerul ala strica un pic bordul. Poate ai ocazia sa il schimbi, e un model e kenwood, destul de ieftin ceva gen 50-60 de euro, care merge bine in borduri de e34/e36, se integreaza f bine si are aceleasi culori portocalii cu restul luminitelor de prin masina... la cat ai muncit la interiorul ala parca merita.

Foarte frumoasa oricum, ce ti-am zis mai sus e doar o sugestie, oricum arata bine pentru ce varsta are..

am avut mai multe tentative de al schimba dar nu am gasit ceva care sa-mi placa cu adevarat,dar inca mai caut :twoup:

Salut,ca si a mea,rosie:),2.0 si cu bara de m fata,bara de m sa dus demult,dar clima si midul tu ti le-ai pus?Si volanul la fel banuiesc......

clima avut si inainte dar manuala,obc-ul tot ulterior ea avand mid initial,si volanul la fel de la cel in 4 spite la asta in 3

Edited by Genu

Nu te-a obligat sotia sa scapi de ea?:)Fosta prietena,bine..era vb de casatorie atunci,nu a fost sa fie,mi-a zis ca daca ne casatorim sa scap de masina aia(e30 coupe la vremea aceia),sau ea as ia alta masina,dar se suparase ca,cu banii aceia faceam ceva in casa,ai puneam la banca,acum daca ar sti ca am luat alta pacoste de masina,cred ca s-ar fi bucurat ca nu mai suntem impreuna:),nu-i placea deloc masinile astea,tot timpul aveam discutii cu ea,ca este veche,urata,ai spune-am ca..pasiune,etc,nu intelegea.Apropo,bandouri de m nu-ti pune,las-o asa,adica sa le pui si sa aibe unii nenorociti ce fura,las-o asa ca e ok,te salut si a mea este tot rosie,2.0 coupe.....vanos.:twoup:

• 5 months later...

Superba, culoarea face toti banii, dar jentile sunt "criminale" fa ceva repede cu ele ...

am facut ,nu chiar repede dar am vrut in mod deosebit modelul asta,si nu a fost chiar usor de gasit ( ms Zeky )

intradevar janta conteaza mult