Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

probleme la franare e39

Recommended Posts

In cazul meu aceasta problema dispare cand pun rotile de iarna, si reapare cand pun rotile de vara. Prin urmare trebuie sa fie ceva de la jante sau gume. Ceea ce nu reusesc sa inteleg pentru ca jantele sunt drepte si in stare Ok, gume au fost noi si Michelin fabricate in Franta, deci cu un anume standard de calitate. Evident rotile au fost echilibrate cum trebuie.

Au fost discutii lungi pe aceasta tema fara nici un rezultat concret. Poate fi din "n" cauze, de la bucse, brate, bielete, roti, discuri de frana, etc...

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
ma ajuta cineva si pe mine?? am si eu un e39 si inainte cand ploua sau era ud pe jos,ma trezeam ca nu am servo la frana deloc doar mecanic.acuma se pare ca a inceput sa faca figura si cand e uscat pe jos!pus si simplu ma trezesc in mers cand il apuca ca nu mai am frana hidraulica deloc doar mecanica,dar servo este .... :| stie cineva ce poate fi,ca deja incepe sa imi fie frica sa nu ma lase de tot la viteza?!?!?!

• 2 weeks later...
ma ajuta cineva si pe mine?? am si eu un e39 si inainte cand ploua sau era ud pe jos,ma trezeam ca nu am servo la frana deloc doar mecanic.acuma se pare ca a inceput sa faca figura si cand e uscat pe jos!pus si simplu ma trezesc in mers cand il apuca ca nu mai am frana hidraulica deloc doar mecanica,dar servo este .... :| stie cineva ce poate fi,ca deja incepe sa imi fie frica sa nu ma lase de tot la viteza?!?!?!

multa lume s-a plans ca nu ar fi izolat bine plasticul ce e prins pe parbriz si pe acolo intra apa exact peste rezervorul si pompa de frana. se poate si sa ai scapari pe undeva in sistemul de frana.

tot asa am patit si eu, insa dupa ce am schimbat discurile de frana, fiind si uzate f tare a disparut vibratia. Toata bucuria a durat cam 15.000km cand dupa un drum cluj-madrid a inceput din nou. e posibil oare sa se fi ovalizat discurile in asa putini km?? In ceea ce priveste bucsile am fost la un service care mi le-a verificat si au zis ca-s ok. batai nu am deloc :twoup:

Ani, nu plasticul ce e prins pe parbriz e de vina la ce spui tu mai sus, ci capacul filtrului de polen (dreapta cum te uiti din fata)cu scurgerea aferenta din "aripa". Ori se infunda scurgerea, ori capacul (cu canelurile de scurgere) nu mai e in regula si apa se aduna la pompa de frana, de sub el. Si uite-asa se naste zgomotul de vanturat muraturi, urmat, inevitabil, de crapatul pompei de frana.