Jump to content

Exista kit montaj retrofit pt geamuri electrice spate e46?

sarpe74

Recommended Posts

As dori sa pun geamuri electrice si pe spate pe e46-le meu.

Aveti idee daca se gaseste acest kit de montaj retrofit (ma intereseaza in principal cablurile electrice, relee/sigurante si schema de instalare)?

Reprezentantele BMW vand asa ceva? Exista vreun cod de piesa pt acest kit pe oem?

A mai instalat cineva de pe forum geamuri cu actionare electrica spate pe e46? Exista vreun DIY in acest sens?

Orice info mi-ar fi de folos, multumesc anticipat.

Kit-ul de retrofit este scos... singura solutie ramane sa iei totul de la o dezmembrare.

Cum adica este "scos", s-a fabricat pana la un moment dat si acum nu se mai produce? Stii cumva ce cod de piesa a avut?

Ma intereseaza macar sa stiu ce fire imi trebuiesc ce relee, sigurante, regulator etc ca sa stiu ce demontez/montez chiar daca iau de la dezmembrari macar sa stiu ce anume este necesar. O schema ar fi ideala.

Am cautat si eu dar n-am gasit.

Cel mai util in cazul asta ar fi sa gasesti masina in dezmembrare cu instalatia inca pe ea si sa o demontezi tu... asa vezi exact ce si cum si o iei completa.

salutt!!am eu instalatiile din portiere spate,butoane si o macara spate(una am dat-o)!am vrut sa imi pun si eu dar am vandut masina intre timp!!daca va intereseaza 0751330219!!multa bafta!!

Corect! Banuiesc ca mai trebuie si alte componente gen relee, sigurante, regulator tensiune, etc in afara de instalatiile din portierele spate, butoane, macarale si motorasele electrice...

Si ar fi interesant de vazut o schita de montaj de unde si cum vin in tabloul electric pt ca cred ca sunt trase de undeva din panoul din spatele torpedoului.

Edited by X X L

Sunt de schimbat fetele de usi; Toata consola + 2 butoane noi, schimbat macaraua, sistemul de prindere, kitul montaj pentru motoras.

Daca nu gasesti la sh e jale. am vrut eu sa pun oglinzi electrice la un vw fara oglinzi electrice si am ajuns la o suma de m-am lasat pagubas. (tot asa fete de usi, butoane noi, carcase + geamuri noi etc). Firele si releele ar fi ultima problema (din punct de vedere al costurilor) Pe original te iei cu mainile de cap...

In final am cumparat un singur buton si m-am alimentat pe circuitul de incalzit luneta. Nu s-a ars siguranta niciodata.

Pentru geamuri electrice sunt costuri si mai mari.

Part Number Price Notes

01104444444 ENDED

pe realoem asta apare ca si kit pentru perdeluta electrica, dar si pentru geamuri electrice

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=51&fg=95

Stiu ca ala nu era codul pentru kit si stiu ca apare si la perdeluta.

E o chestie de-a lor pentru ca apare doar la retrofit-urile scoase codul ala.

de ce zici ca trebuie schimbate fetele de usi(doar pt gaura de la maneta) si toata consola ,e doar nevoie de trimul cu 4 geamuri electrice ;sau ma insel eu

Decat sa pui geamuri electrice si sa lasi gaura de la maneta in fata de usa mai bine nu faci nimic...

Si pasagerul din spate cum actioneaza geamul daca nu are nici un buton?

... am vrut eu sa pun oglinzi electrice la un vw fara oglinzi electrice si am ajuns la o suma de m-am lasat pagubas.

... In final am cumparat un singur buton si m-am alimentat pe circuitul de incalzit luneta. Nu s-a ars siguranta niciodata.

Pentru geamuri electrice sunt costuri si mai mari.

pai deci tu ai reusit sa alimentezi instalatia de incalzirea a oglinzilor din instalatia de incalzire a lunetei...

ideea e ca in cazul geamurilor electrice spate nu stiu daca pot alimenta din instalatia geamurilor electrice fata fara sa fie probleme... si sa si functioneze.

de ce zici ca trebuie schimbate fetele de usi(doar pt gaura de la maneta) si toata consola ,e doar nevoie de trimul cu 4 geamuri electrice ;sau ma insel eu

Decat sa pui geamuri electrice si sa lasi gaura de la maneta in fata de usa mai bine nu faci nimic...

Si pasagerul din spate cum actioneaza geamul daca nu are nici un buton?

are buton daca ii cumperi si scoti doar capacelul de plastic si pui buton asta e una ,2 nu trebuie lasat gaura la maneta exista capacele sau daca doresti a fi mai inventiv poti pune .......asta depinde de cat de inventiv esti :twoup:

Eu o sa-mi montez gemuri electrice pe spate la E39 . Am cumparat doar macaralele si butoanele..

Gaura din usa eu am rezolvat-o usor , schimb tot interiorul cu unul din piele de pe o masina care a avut gemuri e pe spate.

Si eu sunt curios daca are cablurile trase in usi, vad eu cand desfac ! Cineva mi-a zis ca la E34 sunt cablurile trase..

Nici eu nu stiam dar cand am cumparat masina nu am considerat asta un dezavantaj pentru ca starea generala a masinii era foarte buna si nu am vrut sa renunt la ea doar pentru ca n-are gemuri electrice pe spate . PE piese am dat cam 150 e .

Am tot cumparat numai sa ma apuc de ea cand vin in tara .

Eu am pus la e36, principiul tot acelasi e, eu am facut asa:

Luate macaralele, cablurile, butoanele, modulul de geamuri, sau modulul general la e46(din cate stiu)

Apoi trebuie mufate firele de la geamurile spate la modul, scheme electrice gasesti pe net.

La e36 am avuut modul care stia numai comanda fata, asa ca a trebuit sa cumpar un alt modul care stia si geamuri spate, la e46 am vazut ca e un singur modul mai mare ca stie cam de toate..

La treaba cu modulul ar trebui sa te ajute reprezentanta. Eu la VW am avut tot suportul.

Nici la VW nu iti spun codurile la telefon din prima. Dar dupa ce cumperi odata si te cunoaste (eu am cumparat cativa ani la rand) normal ca iti da si codurile si tot ce iti trebuie.

Eu as intreba daca modulul pe care il am eu pe masina este suficient sau trebuie cumparat altul. (pentru asta nu iti trebuie nici un cod)

Macarale, butoane trebuie cumparate oricum. Cablurile - se pot verifica usor daca sunt sau nu deja trase. Fetele de usi recunosc ca sunt optionale. (se poate merge pe cele vechi dar e prea multa manopera).

Eu as incerca sa iau tot de la SH - cu conditia sa gasesti fete de usi identice cu ce ai pe masina-inclusiv modulul.

Exceptie ar fi motorasul - aici am dubii; mai sigur ar fi nou.