Jump to content

Bmw e90.

Axu hbp

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nici eu nu sunt pro Barracuda! Pe un Coupe poate dau bine...

Daca ar fi masina mea as pune bara de M si jante Oem Bmw 19"

Un exemplu, poate inspira! :twoup:

http://img248.imageshack.us/img248/8518/tveb2gbm0kgrhqzliez2cfm.jpg

http://img141.imageshack.us/img141/2381/tvem2qm0kgrhqyokooeyjc0.jpg

http://img404.imageshack.us/img404/6928/tvesw0kgrhqyokooeyjc0nw.jpg

http://img26.imageshack.us/img26/9425/tvevsqbm0kgrhqmokpqeyjc.jpg

Edited by RaZz

• 2 weeks later...
Am comandat angel eyes alb de la contempo, in cateva zile ajung si le montez :twoup:

Salut. Cand ai timp, spune-mi si mie CE ai comandat si cat au costat! Si, daca au reusit sa le monteze! Am vreut si eu, dar la Bavaria au spus ca ....nu se poate!

Oricum, mi-au dat niste preturi exagerate!!!!

Multumesc si astept cu interes

Cu stima

IulianC : am fost la asigurari si imi inlocuieste doar farul, bara revipsita iar aripa - indreptate + revopsire

Razz: nu stiu, habar nu am. nu pot sa le schimb deoarece astept sa vina farul.. lam comandat ieri

c.saintz m-au costat 100e + manopera. cei de la bavaria mi-au zis ca nu exista OEM dar mi-au comandat ceva sa aiba si daylight. Adica sa bata mai puternic ziua, iar cand folosesc faza de intalnire sa bata mai slab angel eyes-ul

IulianC : am fost la asigurari si imi inlocuieste doar farul, bara revipsita iar aripa - indreptate + revopsire

Razz: nu stiu, habar nu am. nu pot sa le schimb deoarece astept sa vina farul.. lam comandat ieri

c.saintz m-au costat 100e + manopera. cei de la bavaria mi-au zis ca nu exista OEM dar mi-au comandat ceva sa aiba si daylight. Adica sa bata mai puternic ziua, iar cand folosesc faza de intalnire sa bata mai slab angel eyes-ul

Am fost la Bavaria si am discutat si vazut cum sta treaba cu ..angel eyes-ul ALB. NU se poate monta pe E90. Farul este diferit la E92 (face lift) si are cate un led pe fiecare "cerculet". In concluzie, nu se poate monta pe E90LCI. Daca gasesti ceva interesant, aftermarket, da-mi de stire , te rog. Chiar si un PM.

Dar nu cred sa gasesti. Eu am gasit ceva, dar sunt ...chioare rau de tot. Nu-mi plac. Sunt albe, e adevarat, dar ....nu sunt ce vreau eu! Le-am montat azi pe masina, ca sa-mi fac o idee. Cred ca le dau jos maine, poimaine!!

Cu stima

Mie mi-a sosit angel eyes-ul :twoup: tiam zis ca nu e original dar cei de la contempo l-au comandat. Astept sa ĂŽl montez si iti trimit poza

Daca tot a venit, fa o poza componentelor INAINTE sa le montezi. Te rog

Merci. Astept rezultatul

Cu stima

Mie mi-a sosit angel eyes-ul :) tiam zis ca nu e original dar cei de la contempo l-au comandat. Astept sa ĂŽl montez si iti trimit poza

Daca tot a venit, fa o poza componentelor INAINTE sa le montezi. Te rog

Merci. Astept rezultatul

Cu stima

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Salut! Tu esti om ...serios??? :laugh: Sa nu spui ca nu ai pus, inca, angel eyes-ul!!! Macar o poza, doua! Cateva explicatii cu ce ti-au trimis!!

Merci!

nu le-am montat inca pentru ca nu am avut bani sa le platesc :p

in schimb i-am pus suspensii sport, e alta masina acum. :)

Deci, cum spuneam, nu esti om ....serios!! :laugh: Inteleg ca nu ai avut bani sa le montezi, dar pune poze cu ce ai primit de la Contempo! te rog!

Apoi, avand in vedere ca ai masina cea mai "aranjata", pune si poze. Si, poti posta si la TUNING, cu detalii (ce tip/marca de suspensii ai pus, cat ai coborat masina REAL, cum se comporta etc!!).

PS. Ce-ti place sa te lasi rugat! :laugh:

Te asteptam! Succes!

• 3 weeks later...

@c.sainz am pus Eibach Pro kit, deci am schimbat doar arcurile. diferenta este de 3,5 cm reali fata si spate aproape la fel. pe langa faptul ca arata mult mai bine este si mai stabila. dupa ce am montat arcurile iam sunat pe cei de la racing nick sa le zic ca sunt foarte multumit :D mersi inca o data de recomandare.

am atasat o poza cu noile arcuri si jantele de vara

http://img59.imageshack.us/img59/796/hbpo.th.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Edited by Axu hbp

Cu multa placere! Oricand! Am o intrebare: cum se simte cu jantele tale de 18" si cu arcuri sport? Dar, fii sincer! Ma bate un gand si vreau sa stiu la ce sa ma astept!(acum am arc stock si roti pe 17", iarna).

Si, nu am vazut angel eyes-ul!!!!! Te rugam!

Cu stima

@razz nu am avut bani sa cumpar jante dar sper sa pun pe 19" pana in vara. :)

Multumesc de aprecieri!

@c.sainz eu imi doresc sa pun pe 19", iti recomand cu cea mai mare sinceritate, merita. depinde si ce drumuri parcurgi, eu merg cel mai mult pe dn1 ghimbav-brasov si nu ma bag pe niciun drum prost.

am renuntat la angel-eyes, nu aveau daylight si bateau prea strident :)

@razz nu am avut bani sa cumpar jante dar sper sa pun pe 19" pana in vara. :)

Multumesc de aprecieri!

Ar arata foarte bine si jantele Performance avand in vedere ca ai deja kit-ul exterior. Ar arata ca in poze! :goodjob:

post-9130-0-76996400-1301593592_thumb.jpg

post-9130-0-48170300-1301593597_thumb.jpg