Jump to content

Un urs simplu

alex_maniacu_91

Recommended Posts

ti-am vazut masina pe stanceworks..le place la fraieri, mai ales jantele :D

Da, noroc ca ..e fraieri; altfel, nu le-ar fi placut!!:LMAO:

PS. Ar fi trebuit sa fie un compliment, o apreciere a masinii si a muncii lui Alex?

Edited by c.sainz

frumoasa masina. poti lasa oglinzile negre sau sa le vopsesti rosii, albe in niciun caz

Multumesc. Cred ca o sa ramana negre.

Pe Stanceworks e apreciata, dar evident cu adaugarea specifica lower it. Si cum au dreptate, o sa montez arcurile facute ca sa fie plug la iarna. Mai scoatem si noi un ban cinstit :naughty:

In alta ordine de idei, caut de multa vreme o solutie pentru niste frane mai mari. Si am gasit exact ce cautam, aici :laugh: :laugh: Garanteaza ca te pun in cap......la propiu, ca o sa te tot uiti cat de penale sunt :laugh:

Multumesc.

Pe Stanceworks e apreciata, dar evident cu adaugarea specifica lower it. Si cum au dreptate, o sa montez arcurile facute ca sa fie plug la iarna. Mai scoatem si noi un ban cinstit :naughty:

In alta ordine de idei, caut de multa vreme o solutie pentru niste frane mai mari. Si am gasit exact ce cautam, aici :laugh: :laugh: Garanteaza ca te pun in cap......la propiu, ca o sa te tot uiti cat de penale sunt :laugh:

:LMAO: :LMAO: :LMAO: si vezi ca mai sunt si niste etrieri d'aia "brembo" belea rau...nu iti mai trebuie decat niste lipici...

on: pai aia poate au unde sa "lower it", daca si-ar conduce masinile in RO, si-ar baga p...n ele de coilovers :LMAO:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.