Jump to content

Vand anvelope iarna Dunlop rulate 1.000 km

KIP

Recommended Posts

Intrucat am vandut masina si am ramas cu rotile de iarna, le scot la vanzare. Jantele sunt de aliaj, nu stiu exact marca, arata foarte bine. Anvelopele sunt Dunlop SP Winter Sport M3 205/55/16, aproape noi, rulate in jur de 1.000 km. Au fost montate pe un e60, dar cred ca se potrivesc pe mult mai multe modele BMW, e46, e60, etc.

Am vazut ca anvelopele se gasesc pe net la 500 lei bucata iar jantele pe la 400 lei bucata.

Pretul cerut de mine e de 1200 lei pe anvelope si 900 lei pe jante, negociabil, evident.

Pret pachet complet, 400 euro. As prefera sa le vand la pachet si de preferat doar cuiva din Bucuresti. Trimit si prin curier dar doar cu plata in avans.

Mai multe detalii aici, pe privat sau la 0769.602.410

Da, toate anvelopele arata ca cea din poza. Nu am ales una in mod special pentru poze, roata asta era deasupra si pe asta am pozat-o. Oricum, pentru cei interesati, pot sa fac poze la fiecare in parte. Jantele nu sunt strambe, sparte, indoite, revopsite, indreptate, etc ! Anvelopele, asa cum se vede cea din poza, nu au uzura foarte mare, dimpotriva, minim 3 ierni merg lejer !

Nu stiu ce buget ti-ai alocat, cel mai bine ar fi sa faci o oferta !

Ai vazut cat cer eu pe ele,de ce nu faci o oferta ?

Pret special pentru cine cumpara tot pachetul : 1500 lei ! Daca nici 350 euro nu vi se pare un pret bun pentru anvelope plus jante aliaj, mai bine le tin sa putrezeasca in pivnita !

Edited by MihaiC

• 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.