Jump to content

HELP!`

Recommended Posts

da  :) asta ar fii cea mai buna solutie. :blink:

Mai bine spargi geamul, vezi ca nu merge, iti furi casetofonul, apoi spargi si stopul. si mai spargi inca un geam, si mai furi ceva, apoi mergi la CASCO si le spui ca ai avut masina vandalizata si ti-au furat cate una alta. te scoti si cu bani  :)

126036[/snapback]

da si ai grija sa porti manusi si sa nu-ti cada fire de par prin masina ca am auzit ca astia la politie au niste metode noi de urmarire! :)

Mai intai cauta stop de schimb si apoi sparge-l..pt ca e posibil sa ai surpriza sa spargi stopul din dreapta si sa gasesti stop pt stanga..asta daca mergi pe ideea sa scoti cheia fizic pe la stop..mai e varianta 2....din cate stiu eu pe la stopul din stanga trece toata coloana electrica care alimenteaza tot ce e pe spate...inclusiv inchiderea centralizata de la portbagaj....poate ai noroc...dar mai intai verifica teoria asta la alta masina...eventual vezi si ce culoare au firele de la motoras....si succes :blink: si vezi si daca ai loc sa bagi mana pe langa ramasitele de la stop sa te conectezi la fire...si mai vezi ca e posibil ca unul dintre firele de la motorasul de centralizata (sunt minim 5 fire...3 pentru comanda centralizatei si 2 pentru comanda motorasului propriu-zis) sa fie conectat deja la un pol al bateriei...deci mai bine intrerupe acele 2 fire si alimenteaza-le exterior...poti sa incerci si de la o baterie noua de 9 volti...deaia mica...

Succes!

Edited by iulian518i

Mai intai cauta stop de schimb si apoi sparge-l..pt ca e posibil sa ai surpriza sa spargi stopul din dreapta si sa gasesti stop pt stanga..asta daca mergi pe ideea sa scoti cheia fizic pe la stop..mai e varianta 2....din cate stiu eu pe la stopul din stanga trece toata coloana electrica care alimenteaza  tot ce e pe spate...inclusiv inchiderea centralizata de la portbagaj....poate ai noroc...dar mai intai verifica teoria asta la alta masina...eventual vezi si ce culoare au firele de la motoras....si succes :) si vezi si daca ai loc sa bagi mana pe langa ramasitele de la stop sa te conectezi la fire...si mai vezi ca e posibil ca unul dintre firele de la motorasul de centralizata (sunt minim 5 fire...3 pentru comanda centralizatei si 2 pentru comanda motorasului propriu-zis) sa fie conectat deja la un pol al bateriei...deci mai bine intrerupe acele 2 fire si alimenteaza-le exterior...poti sa incerci si de la o baterie noua de 9 volti...deaia mica...

Succes!

126142[/snapback]

ms pt sugestii...mi-am gasit stop de dreapta la magazin si l-am spart pe cel de pe masina,,,,,mi-am recuperat cheia :blink:

asta e...invatare de minte

Acum ar fi bine sa iti comanzi si o cheie de rezerva !

Am avut si eu o intamplare cu cheia masinii acum vreo saptamana.Eram intr-un centru comercial pe langa Viena.La un moment dat am intrat intr-un magazin sa ma uit la niste pantofi.Cheia am pus-o pe o cutie de pantofi ...si am uitat-o acolo :)

Cand am ajuns la masina si am vazut ca nexam cheie, mi-a inghetat inima.Ma si gandeam cum voi primi cu DHL cheia de rezerva :)

Noroc ca m-am intors in magazin si am gasit cheia.Cineva o mutase pe un scaun :blink:

Acum ar fi bine sa iti comanzi si o cheie de rezerva !

Am avut si eu o intamplare cu cheia masinii acum vreo saptamana.Eram intr-un centru comercial pe langa Viena.La un moment dat am intrat intr-un magazin sa ma uit la niste pantofi.Cheia am pus-o pe o cutie de pantofi ...si am uitat-o acolo :D

Cand am ajuns la masina si am vazut ca nexam cheie, mi-a inghetat inima.Ma si gandeam cum voi primi cu DHL cheia de rezerva  :bounce:

Noroc ca m-am intors in magazin si am gasit cheia.Cineva o mutase pe un scaun :D

126505[/snapback]

Asta e cam ca atunci cand am uitat eu pasapoartele familiei intr-un mall in Italia intr-un OBI. :blink: :) :) :)

M-am intors 5 ore mai tarziu shi le-am gasit la security :w00t: