Jump to content

Masina mea

calin_AVR

Recommended Posts

daca esti interesat,pot intra in legatura cu tipul care a inventat filtrele alea brevetate

se pare ca nu e vrajeala,omul chiar a demonstrat o crestere a puterii cu filtrul respectiv

despre Corneliu zici? nu pun la indoiala calitatea filtrelor facute da el dar as prefera sa pun ceva facut de mine :D

masina asta din filmulet e a unui prieten, are filtru facut de Corneliu e foarte ok nu am ce zice dar eu am ideile mele...

http://www.youtube.com/watch?v=gxKduhmFbwE&feature=related

da e vorba de corneliu...

am vazut e36 le prin deva,personal nu mi place deloc chestia aia iesita prin spoiler

ce zice,are intr adevar o crestere sesizabila a puterii,adica se simte ceva la acceleratie etc?

ma tenteaza si pe mine sa apelez la corneliu,omul pare ca stie ce face...

cat despre CAI ul tau custom,sunt foarte curios ce va iesi :thumbsup:

da e vorba de corneliu...

am vazut e36 le prin deva,personal nu mi place deloc chestia aia iesita prin spoiler

ce zice,are intr adevar o crestere sesizabila a puterii,adica se simte ceva la acceleratie etc?

ma tenteaza si pe mine sa apelez la corneliu,omul pare ca stie ce face...

cat despre CAI ul tau custom,sunt foarte curios ce va iesi :thumbsup:

chestia aia o sa zboare cat de curand din cate am inteles :laugh: oricum e cam putin estetica

omu asa zice; se simte ceva in plus la putere, oricum am vazut ca filtrul de aer ramane rece si dupa o sedinta de cox cum ai vazut mai sus...

• 1 month later...

:)

ce vrei sa faci?

cold air intake

ce vrei sa faci? ceva gen cold intake?

zici ca e drujba E36-le ala, asa se aude...:), ce vrea sa demonstreze acolo? ca nu ii cade filtrul din bara, sau ce? :laugh:

vrea sa demonstreze ca stie sa omoare masina:)))

post-23157-0-01016800-1311155424_thumb.jpg

post-23157-0-85162900-1311155443_thumb.jpg

post-23157-0-88068000-1311155488_thumb.jpg

post-23157-0-53654400-1311155578_thumb.jpg

post-23157-0-32216400-1311155644_thumb.jpg

post-23157-0-63893600-1311155671_thumb.jpg

post-23157-0-94800600-1311155784_thumb.jpg

Edited by calin_AVR

si in cutia metalica confectionata de tine, care are rol de heat deflector, o sa pui carcasa originala cu filtrul? Nu era mai simplu sa imbraci carcasa originala in material izolant sa nu se mai incalzeasca? Zic si eu, din ce am citit despre asta, aerul e o idee mai rece, nu e foarte mare diferenta, mie mi-ar prinde chiar bine una din asta pentru ca aici sunt 45-50C, insa nu stiu cat de eficace este!

deci cand il montezi si faci probele sa ma chemi

in principiu arata bine,daca si functioneaza,sunt primul tau client :rolleyes:

l-am montat, am dat o tura pe mare cox :));(gen discuri invinetite) filtrul a ramas aproximativ rece.

mai trebuie sa ii pun cheder de portbagaj pt etansare sa il vopsesc sau sa il imbrac in folie carbon look (nu stiu daca rezista) si poate sa il izolez termic daca e nevoie

si in cutia metalica confectionata de tine, care are rol de heat deflector, o sa pui carcasa originala cu filtrul? Nu era mai simplu sa imbraci carcasa originala in material izolant sa nu se mai incalzeasca? Zic si eu, din ce am citit despre asta, aerul e o idee mai rece, nu e foarte mare diferenta, mie mi-ar prinde chiar bine una din asta pentru ca aici sunt 45-50C, insa nu stiu cat de eficace este!

eu am facut toata chestia asta mai mult pentru sunet nu pentru performanta... un filtru de asta e mai mult frectie la picior de lemn, dar suna intr-un mare fel, mai ales dupa 4000rpm. puteam sa pun un filtru sport in carcasa originala dar nu ma incalzea cu nimic

oricum la toamna l-as face 330ci undercover:)

a mai montat cineva motor de 3.0 pe un model inferior? merita investitia in ideea in care nu se plateste manopera?

Edited by calin_AVR

intotdeauna este loc de motor mai mare :rolleyes:

mai ales ca pe e46 s a montat din fabrica

oricum,ia tu motorul si daca nu te descurci,mi l dai mie...il pun eu pe vreo coaja :Devil: da sa fie neaparat cutie manuala

intotdeauna este loc de motor mai mare :rolleyes:

mai ales ca pe e46 s a montat din fabrica

oricum,ia tu motorul si daca nu te descurci,mi l dai mie...il pun eu pe vreo coaja :Devil: da sa fie neaparat cutie manuala

motorul vechi nu vreau sa il dau. poate cine stie... il pun inapoi, mai ales ca pe cel de 3.0 o sa fac diverse experimente :download: deci nu ma astept sa fie nu stiu cat de fiabil si nu stiu cat o sa tina :Devil:

• 2 months later...

pai no,ai inteles gresit :blush:

era vorba de cel de 3 litri daca nu de descurci,ti l iau eu in grija,cu cel de 2,3 ce sa fac?

de fapt tot de 2,5 e si ala,da e prea mic pt ce mi trebuie mie :no:

si ma rog frumos cam ce motor ti-ar trebui tie? cat de curand trebuie sa montez un V8 pe un e36... o sa fac poze/movie tot ce trebuie sau te chem direct sa vezi despre ce e vorba :D :popcorn:

• 8 months later...
Eu mi-as face griji pentru debitmetru dupa aceasta operatiune. La cat praf e la noi va trebui sa il cureti foarte des (filtrul) si sa ii dai cu uleiul ala. Eu am avut asa ceva pe celica si am schimbat 2 debitmetre in 3 ani din cauza prafului si a uleiului...probabil (si am avut grija cand puneam, m-am uitat la o gramada de filme pe net etc). Dar e adevarat, avea un zgomot frumos chiar si cu evacuarea din fabrica a masinii :rolleyes: