Jump to content

Vand 4 anvelope iarna

tachedan

Recommended Posts

Asa, am revenit cu poze si o rectificare a anuntului. Am fost in magazie sa ma uit la cauciucuri si sunt in stare mult mai buna decat credeam. Am vazut pe net ca este 360 ron bucata cauciucul Nokian pe 16. Cele 4 Nokian le vand cu 700 RON(cu scuzele de rigoare pentru cei care mi au scris ca sunt interesati)

Mai am 2 tot de iarna , tot 205/55/16 Matador in stare la fel de buna pe care le vand cu 300RON ambele.O singura poza am facut cu cauciucurile Matador, restul sunt pentru Nokian.

post-6302-1286007090_thumb.jpg

post-6302-1286007111_thumb.jpg

post-6302-1286007154_thumb.jpg

post-6302-1286007200_thumb.jpg

Edited by tachedan

ma retrag eu...cam scumpe...am gasit pana intr-un milion la mn in oras plus ca nu mai platesc nici curierul care este destul de mult si le pun pe janta si le si echilibrez sa vad daca sunt bune iar daca nu i le dau inapoi...

bft la vanzare

Eu le iau azi cu 500 lei daca vrei :twoup:

600 ron ultimii bani, nu mai las nimic :)

eu iti ofer 400 de lei.nu cred ca este corect sa pui un pret si apoi te duci in garaj te uiti la ele,iti dai seama ca au valoare sentimantala si maresti pretul.baieti lasati-l mai moale si va ajunge la 500 de lei,din nou.acum sunt si noi ceva mai ieftine.

Eu le iau azi cu 500 lei daca vrei :twoup:

600 ron ultimii bani, nu mai las nimic :)

eu iti ofer 400 de lei.nu cred ca este corect sa pui un pret si apoi te duci in garaj te uiti la ele,iti dai seama ca au valoare sentimantala si maresti pretul.baieti lasati-l mai moale si va ajunge la 500 de lei,din nou.acum sunt si noi ceva mai ieftine.

ok merci guze

alex ,cum au stat pana acum si nu au cerut de mancare asa pot sta si de acum inainte(vad ca esti targovistean de al meu :twoup:). deci ultimul pret este 600 ron si pentru cele 2 bucati matador 300 ron.

bafta tuturor.

Edited by tachedan

ok merci guze

alex ,cum au stat pana acum si nu au cerut de mancare asa pot sta si de acum inainte(vad ca esti targovistean de al meu :twoup:). deci ultimul pret este 600 ron si pentru cele 2 bucati matador 300 ron.

bafta tuturor.

corect.pot sta mult si bine in garaj,dar trebuia sa te gandesti inainte la pret.toti vad ca le-ai pus la vanzare cu 500.in 99,9% din cazuti pretul scade cu timpul.la tine a crescut.nu cred ca le mai dai aici.

parerea mea.

sunt din targoviste,dar nu prea mai stau acolo.acum mai mult pe la titu :)

7. Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret. Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile. Sunt considerate UP-uri si actualizarile de stocuri, noi produse, sau postarea de poze in intervalul celor 7 zile. Din acest motiv, topicurile trebuie sa contina cat mai multe informatii inca de la deschiderea lor.

8. Daca in perioada in care anuntul este inchis pentru nerespectarea regulamentului userul posteaza un alt anunt similar, ambele anunturi vor fi sterse fara avertisment si nu va mai fi permis un alt anunt similar. Topicurile vor fi redeschise DOAR la solicitarea initiatorului, in urma unui report trimis DUPA expirarea sanctiunii. Obligatoriu in report se va trimite un link catre topic, altfel solicitarea nu va fi luata in considerare. Este interesul si obligatia vanzatorului sa solicite deblocarea anuntului dupa expirarea sanctiunii.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.