Jump to content

schimb motor

vl20sas

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mi-as dori sa nu imi mai dea mesajul asta. Am schimbat placutzele, am schimbat si senzorul, eroarea a ramas, si martorul rosu din bord de asemenea. In afara de a merge la un service pentru un reset, ar exista si alta solutie, gen resetarea la OIL SERVICE?(asta chiar merge). Masina e un 520D 2001. Danke! :)

125934[/snapback]

Dublu ventilate, alti etrieri, etc... Nu e asa de simplu...

125948[/snapback]

ziceam doar de discuri ca marim

stiu toat istoria :blink:

Omul a spus ca-l contacteaza pe omul cu E60 M5 sa vada daca poate prelua leasingul. Hai sa vedem ce rezolva...

Cred ca altfel e in fata unei optiuni fara de iesire.

125954[/snapback]

astept raspun de la amndoi

si de la cel cu m5-ul

si de la cel cu motorul

ramane de vazut

VOI CHIAR VRETI SA VIN CU UN M5 DE REVELION?! :blink:

DE E NEVOIE SA SCHIM MOTORUL SI SIGLA NU O DAU JOS :blink:

125960[/snapback]

Romulus a observat foarte bine ca motorul poate il pui tu da ce te faci cu restul... Discurile cu 2 cm mai mici inseamna enorm... in general cu cat forta de franare se aplica pe o raza mai mare e mai eficienta... gandeste-te ca suprafata de contact a placutei de frana cu discul se mareste cu diferenta de suprafata dintre cele 2 discuri... daca discul mai mic are suprafata pi*r(patrat)/2 si cel mare are pi*R(patrat)/2 o sa observi ca de fapt suprafata de disipare si de actiune a franei e cu mult mai mare decat esti tentat sa spui...

suplimentar cred ca nu o sa fie o problema prea mare la transmisie ptr ca la un motor de 3 litri diesel cuplul este comparabil... nu sunt expert insa trebie verificat... mi-e frica insa doar de frecarea care apare la turatii foarte mari pentru ca masina diesel are cuplu dar motorul nu urca foarte mult in turatii... desigur trebuie sa ai o cutie de viteze adecvata si doar motorul in sine nu face 2 bani daca folosesti cutia de diesel actuala... e ca si cum ai pune un motor de 2 litri BMW pe o Dacie... Te-ai urca in Dacie dupa sa ii dai talpa?

Sfatul meu: Baga-te la leasing ca sa te mai avem printre noi... Chiar as vrea sa vad un M5 live, eventual sa ma urc in el, dar ne esti simpatic asa cum esti si nu face prostii... Vorbeste de leasingul ala sau mai strange bani... Pana una alta eventual ia un M5 mai vechi sau un M3 mai nou... asa de antrenament...:)

3000D e aur pt romania!!! nu inteleg ce e cu goana asta dupa 507cp???si un consum de 25-30l/100km...in plus ti l-ai personalizat super klumea,si arata perfect masina.

offff,dar cati bani se arunca si altii plang...dupa ei

Nu renteaza proiectul tau. Cu cati bani ar fii nevoie sa bagi in masina aia ca sa o transformi intr-un M5 adevarat iti cumperi direct un M5 SH. Nu doar motor+cutie+electronica face un M5... nu e ursulet.

126272[/snapback]

De acord, dar am observat ca lui Claudiu ii place sa faca el modificarile...mai toate fiind de altfel cu mult bun gust si de calitate. Problema e (cred) ca daca isi ia un M5, nu prea mai are ce sa-i faca... :blink:

de asta mi-e frica si mie...  :)

eu propun sa strangem bani de un Lego sa se joace si sa lase in pace masinile... :blink:

126588[/snapback]

oricum normal nu e si intr-o zi am za-i fac o vizita sa-l vad la fata daca tot suntem vecini de judet sa vad si eu masina , ca m5 va avea sigur, ddepinde daca va fi real sau facut de el. :)

oricum .... nu esti normal :)

ULTIMILE SACUNE COMFORT MASINA DIN 2006 LUNA A 2 ,FACUTA ZOB

SCHEMELE DE LA SCUNE CA SA VAD PE UNDE SA MAI LEG DIN FIRE CA NU SE MISCA SCAUNELE,DOAR INCALZIREA AM FACUT-0

126668[/snapback]

Ce te-as bate daca ai fi fratele meu... :)

Asa doar te privesc cum te joci... Tu esti exemplul clar si demonstratia ca barbatii sunt niste copii doar ca pretul jucariilor lor e mai mare... :blink:

Abia astept sa vad noile poze... :)