Jump to content

schimb motor

vl20sas

Recommended Posts

Ce te-as bate daca ai fi fratele meu...  :) 

Asa doar te privesc cum te joci... Tu esti exemplul clar si demonstratia ca barbatii sunt niste copii doar ca pretul jucariilor lor e mai mare...  :blink:

Abia astept sa vad noile poze...  :)

126675[/snapback]

beleaua e ca astea noi au mai multe fire,de montat sunt montae...

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

vezi ca am oferta cu un 645i

126688[/snapback]

acu' vreo cateva luni tocmai ne spuneai dezamagit (cand cu vanzarea e46) pe aici ca nu mai bagi bani in masini ca oricum la revanzare nu se scot... vad ca persisti in chestia asta desi erai constient ca nu e o chestie buna...

Sfatul meu e sa stai cuminte si sa nu mai spargi bani vreo 4-5 luni si sigur o sa poti sa-ti iei un M6 sau un M4 si sigur o sa fii un sofer fericit... O sa ai mai mult timp sa te plimbi cu masina odata ce nu va trebui sa mai modifici mereu ceva... :blink:

Edited by crisjohn

acu' vreo cateva luni tocmai ne spuneai dezamagit (cand cu vanzarea e46) pe aici ca nu mai bagi bani in masini ca oricum la revanzare nu se scot... vad ca persisti in chestia asta desi erai constient ca nu e o chestie buna...

Sfatul meu e sa stai cuminte si sa nu mai spargi bani vreo 4-5 luni si sigur o sa poti sa-ti iei un M6 sau un M4 si sigur o sa fii un sofer fericit... O sa ai mai mult timp sa te plimbi cu masina odata ce nu va trebui sa mai modifici mereu ceva...  :)

126696[/snapback]

MAI O VIATA AM,DACA NICI ACUM NU FAC CE VREAU ,ATUNCI CAND?

asa ca scoateti banii de la ciorap si treceti la modificat masini

:blink:

MAI O VIATA AM,DACA NICI ACUM NU FAC CE VREAU ,ATUNCI CAND?

asa ca scoateti banii de la ciorap si treceti la modificat masini

:)

126698[/snapback]

stai calm ca nu tin banii la ciorap dar cu ei se mai pot cumpara terenuri, case, apartamente, si alte chestii... desigur si masina e o chestie misto dar totusi nu e bine sa exagerezi... in general eu consider ca cea mai buna politica in viata e sa fii cumpatat in ceea ce faci (in absolut tot)... ceea ce faci tu cu masinutele depaseste cu mult limita cumpatarii... desigur recunosc cu mana pe inima ca te invidiez la un mod pozitiv ca poti si iti permiti sa faci asta dar daca ai fi fratele meu te-as lua la o bere sa-ti arat si alta parte a vietii... chiar, tu ai o prietena? :blink: sa ne faci cunostinta cu ea ca sa o educam sa aiba grija de tine (de timpul tau si banii tai mai ales)... :)

in rest nu pot decat sa-ti urez bafta in modificari... in mod clar esti in topul celor care cheltuie cel mai mutl pe masini chiar daca nu ai inca Rolls sau Bentley... Stiu ca sunt oameni care au masini mai scumpe cu mult decat ai cheltuit tu dar la tine investitia de timp si suflet face diferenta...:)

stai calm ca nu tin banii la ciorap dar cu ei se mai pot cumpara terenuri, case, apartamente, si alte chestii... desigur si masina e o chestie misto dar totusi nu e bine sa exagerezi... in general eu consider ca cea mai buna politica in viata e sa fii cumpatat in ceea ce faci (in absolut tot)... ceea ce faci tu cu masinutele depaseste cu mult limita cumpatarii... desigur recunosc cu mana pe inima ca te invidiez la un mod pozitiv ca poti si iti permiti sa faci asta dar daca ai fi fratele meu te-as lua la o bere sa-ti arat si alta parte a vietii... chiar, tu ai o prietena?  :blink:  sa ne faci cunostinta cu ea ca sa o educam sa aiba grija de tine (de timpul tau si banii tai mai ales)...  :)

in rest nu pot decat sa-ti urez bafta in modificari... in mod clar esti in topul celor care cheltuie cel mai mutl pe masini chiar daca nu ai inca Rolls sau Bentley... Stiu ca sunt oameni care au masini mai scumpe cu mult decat ai cheltuit tu dar la tine investitia de timp si suflet face diferenta...:)

126701[/snapback]

FOREVER bmw

post-560-1158095774_thumb.jpg

le-am zis ca e surioara mea si suntem de aproape 4 ani :blink:

126712[/snapback]

te-ai fofilat dracushorule!!!! totusi... calculeaza ce vrei sa mai faci la masina... aduna la cat ai lua pe ea daca o dai si vezi cat lipseste pentru ce iti doresti tu... e mai sigur pentru tine asa... desigur, dupa aia, o sa pui subwoofere sub scaune si alte chestii dar de motor nu o sa ai motive sa te atingi :)

• 4 weeks later...

si asa sunt destule probleme la versiunile originale. daca mai faci si modificari de o asemenea anvergura...cu timpul o sa iti para ca nu e ceva in regula daca nu treci prin service de doua ori pe zi.

daca vrei sa faci ceva:

1.pune oglinzi de M5 pe al tau

2.ia un E30 si pune un motor de M5 in el-prima data de E34 si apoi de E39

3.daca vrei un M5 ia un E39 deocamdata

de fiecare data cand suni la service pentru programare de M5...se anunta in tot service-ul ziua cand vi si in acea zi isi iau toti tinutele de gala, manusi albe si hartie cu fire din aur pentru notele de plata...e grav de scump sa te ti dupa un M5 cu intretinerea ca masina sa fie la milimetru.

eu stiu ca nu o sa pui in al tau motor de M5 si nu spun asta doara asa.