Jump to content

Recommended Posts

Mai tu esti usor..... tu nu intelegi ca eu am din 2000 320d si am racitor egr cu termostat deci implicit lichid? ce imi arati tu este probabil versiune pt Norvegia sau draq stie... de ce nu ai dat si pe urmatoarea schita ....la aceeasi masina... hai ca deja ma enervezi.. Ciao...esti pfoaaa... pana la urma ce relevanta are care are care nu are ...eu am tu ai la tine crapa PUNCT. PA

http://bmwfans.info/parts/catalog/E46/Seda...uction_cooling/

te ai documentat.... eu am TIS pe pc friend.. si stiu ce vb te ai documentat in felul tau..cauti doar ce te intereseaza .. ma indoiesc ca nu ai vazut si Tabelul urmator cu racitor egr. SCRIE MAREEE EGR COOOLLLINNG dar tu nuu NU STIIU NU STIU.,,,,iti zic eu de ce iti crapa Racitorul..masina ta nu are nevooie..pune o teava , CIAO CIAO..

si asa ca idee.. sa stii ca am ceva habar de motoare si in special de BMW... am vazut multe si facut destule. nu ca sa ma dau rotund dar incearca si tu sa iei cate un sfat sau tu vii cu ceva asteptand sa apara acreva sa te contreze...gata.. eu dau unsubscribe la topic asta. fa ce vrei.

Edited by fabio29

si asa ca idee.. sa stii ca am ceva habar de motoare si in special de BMW... am vazut multe si facut destule. nu ca sa ma dau rotund dar incearca si tu sa iei cate un sfat ...

Bine ca ai precizat ! Eu credeam ca habar nu ai.

Ascult toate sfaturile dar din pacate (sau din fericire) nu am primit niciunul de la tine, deci nu stiu despre ce vorbesti.

si asa ca idee.. sa stii ca am ceva habar de motoare si in special de BMW... am vazut multe si facut destule. nu ca sa ma dau rotund dar incearca si tu sa iei cate un sfat ...

Bine ca ai precizat ! Eu credeam ca habar nu ai.

Ascult toate sfaturile dar din pacate (sau din fericire) nu am primit niciunul de la tine, deci nu stiu despre ce vorbesti.

auzi ma? ce draq ma tot ironziezi atata? ce naiba nu iti convine? nu ti am dat tie sfat ca nu ai deschis tu topicul in primul rand ...uite inca o chestie..te ai bagat aici pe treaba altora de lene sa dai NEW TOPIC...si una alta. si sa trec peste asta..ti am dat si sfat dar eu cred ca ai probleme Etnobotanice de uiti de la un post la celalalt..Ti am zis sa aerisesti cu caldura maxim ca ai aer.. si acum mie egal de tine si de masina ta...din partea mea sa iti pui termostat egr si la valvele jantelor..ca ai fi in stare. stii ceva ai ignor las o naibii.. daca iau warn din cauza ta sa vezi atunci. AI IGNORE PANA UNA ALTA.

• 3 years later...

Am schimbat si eu la 120d 4 racitoare EGR niciunul nu a dus mai mult de 4000 de km.Nu stiu si nu inteleg care ar putea fi cauza.Am folosit antigel si apa distilata de la BMW iar aerisirea s-a facut dupa carte.Ce nu am facut niciodata e sa schimb termostatul EGR care din cate am inteles are rol destul de important.Si cu toate acestea masina se incalzea destul de repede iar temperatura era in parametri.

Daca aveti raspunsuri sau rezolvari la aceasta problema astept cu nerabdare...:)

Multumesc!