Jump to content

sa aleg BMW?

pascal

Recommended Posts

bine zis "decembrie anul trecut" :twoup:

mda.am calculat si cel mai ieftn este 611 lei

masina am inscris-o pe numele tatalui meu tocmai pentru aceste asigurari-RCA/CASCO.ies mult mai ieftin din cauza permisului din 01.1981.conteaza mult sa ai domiciliul si intr-o zona rurala,dar este clar ca sub 600 de lei nu imi mai iesea anul asta asigurarea.

cel mai bun site unde se calculeaza si este real pretul este acesta

http://www.rca-ieftin.ro/

bagi datele si iti arata cele mai ieftina firme de asigurari :)

Edited by Alex_wly

alex wly iti multumesc pentru sfaturi , si poh! referitor la asigurari (in timpul liber ma mai ocup si de asigurari de ceva timp,asa ca sunt destul de informat ) la motor de 2,0 rar ai sa vezi asigurare sub 600 lei si pe viitor va fi si mai si

motor 1995 cmc am platit 442 lei la tiriac pe un an.in dec anul trecut.se poate si sub 600 de lei.depinde de vechime permis,zona de domiciliu si altele :)

exact,la allianz tiriac se tine cont de o gramada de lucruri...

Atunci daca tot te iei dupa asigurare ca platesti u la a ta la jumate de pret,atunci nu stiu ce sa zic...ramai cu a ta sau ia`ti un 316i :twoup:

bine punctat...cand vrei un e90,nu te gandesti ca asigurarea e cu 100ron mai scumpa decat la colt .

ce-l putin de scris scri ca un vitor posesor de bemve.

asta este o problema de familie la voi.nu sunteti fericiti pentru ca nu scrie omul corect?fiecare cu "facultatea" lui.

Parol, m-ar fi blazat extrem sa fie toti literati.

din pacate nu este asa ,da rnu este sfarsitul lumii asta.

important este ca se poate trage o concluzie din ce a scris el acolo.

si pe mine ma deranjeaza de ex felul lui bogdyyy de a scrie,dar restul nu sutn exagerate sa se discute pe tema asta.este un forum auto :twoup:

da, bine, am inteles. nu s-ar fi discutat daca nu ar fi fost bagat de seama comentariul respectiv, cu atat mai putin daca nu ar fi asteptat celelalte reply-uri comentarii.

on: chiar e nevoie de o armata de oameni sa iti spuna ce masins sa iti iei ? avantajele si dezavantajele le stii si tu, iar pt un plus de putere, micsorare a consumului si a taxelor, in general noi functionam pe premisa "sfestania e cel mai bun service", iar rugaciunea continua ne ajuta mereu.

Edited by aeerdna

ce comparatie absurda . Colt -E90 :twoup:

+1 :twoup:

... la e90 o sa ai cu cel putin 60 de cai in plus si consumul acelasi sau poate mai mic decat la colt.

Daaa, contrar legilor fizicii, cu siguranta o sa ai consum mai mic :twoup: La 2000 cm3 si 163 hp :) (in varianta diesel)

...in general noi functionam pe premisa "sfestania e cel mai bun service", iar rugaciunea continua ne ajuta mereu.

iar daca astea nu ajuta, incearca un acatist... sigur functioneaza :twoup:

@pascal: tu la ce te astepti pe un forum bmw, sa ti se spuna ca nu merita sa-ti iei BMW? :twoup:

Monique,e90 diesel nu ia 9% in oras :twoup: Si chiar daca ar consuma cat acel Colt,9%....gandeste-te ca de la motorul coltului la cel de 2000cm3 de pe e90 e diferenta,din toate punctele de vedere Edited by poh !

Monique,e90 diesel nu ia 9% in oras :twoup: Si chiar daca ar consuma cat acel Colt,9%....gandeste-te ca de la motorul coltului la cel de 2000cm3 de pe e90 e diferenta,din toate punctele de vedere

Ah, sorry, vorbim de orase diferite :twoup:

Vino in Bucuresti si mai povestim dupa aia :)

Monique,e90 diesel nu ia 9% in oras :twoup: Si chiar daca ar consuma cat acel Colt,9%....gandeste-te ca de la motorul coltului la cel de 2000cm3 de pe e90 e diferenta,din toate punctele de vedere

Ah, sorry, vorbim de orase diferite :)

Vino in Bucuresti si mai povestim dupa aia :twoup:

eu te cred,sincer la a mea la e46 am scos in oras in timisoara 6.6 consum ...atat imi arata pe BC :twoup:

eu te cred,sincer la a mea la e46 am scos in oras in timisoara 6.6 consum ...atat imi arata pe BC :)

La 2000 cm3?? Ma da-ma naibii :twoup: Si pe sosea cat iti ia, 4%? :twoup:

Fara sa vreau sa jignesc pe cineva ,pot spune ca acest topic deschis de mine nu si-a atins scopu (poate m-am exprimat eu gresit inca de la inceput si nu sa putut intelege ce intrebam eu defapt) ,celor putini care au inteles le multumesc , pe ceilanti i-as ruga sa mai citeasca o data inceputul topicului (nu am vrut sa fac nici o comparatie ,stiu ca un 320 este net superior <din acest motiv as si dori sa achizitionez unul> ,eu pur si simplu am vrut sa aud parerile catorva posesori de BMW daca "merita" sa alegi aceasta masina doar pentru confortul oferit).

A si tin sa mentionez ca economiile mele pentru achizitionarea unei noi masini au fost micsorate pe un atv si o remorca (asta ca sa m-a dau un pic mare :) ),astazi mi s-a ivit ocazia si am profitat de ea nu am mai stat sa discut pe forumuri si alte chesti ,ca doar si asa vine iarna si se anunta multa zapada iar un pic de distractie nu strica :twoup: .Sper ca pe viitor *criza* asta sa nu imi strice planurile si sa devin utilizator de "BMWclub" cu acte in regula.

Le multumesc inca o data tuturor celor care au luat parte la discutia de pe acest topic!

Din punct de vedere al comfortului, adica ceea ce te intereseaza pe tine, nu prea exista termen de comparatie intre ce ai tu si BMW. Chiar si E46 daca ti-ai lua, tot stai mai bine in el decat in Colt. Tu trebuie sa te gandesti si in afara comfortului, gandeste-te la preturile de intretinere a unui BMW, mai ales daca vrei E90 din 2008. Tu daca deja te gandesti la diferenta de bani pe care trebuie sa o dai in plus la asigurare, nu te vad bine sincer... Edited by batman73

eu te cred,sincer la a mea la e46 am scos in oras in timisoara 6.6 consum ...atat imi arata pe BC :)

la drum lung cu tempomat am avut consum austria - romania de 6 % 130-140 la ora ..

Din punct de vedere al comfortului, adica ceea ce te intereseaza pe tine, nu prea exista termen de comparatie intre ce ai tu si BMW. Chiar si E46 daca ti-ai lua, tot stai mai bine in el decat in Colt. Tu trebuie sa te gandesti si in afara comfortului, gandeste-te la preturile de intretinere a unui BMW, mai ales daca vrei E90 din 2008. Tu daca deja te gandesti la diferenta de bani pe care trebuie sa o dai in plus la asigurare, nu te vad bine sincer...

+10

BMW-urile sunt niste masini f usor de intretinut, costa cat un Renault de exemplu, se spune pe aici. DIn cauza asta cei care au e60 taie filtrul de particule ca e in plus si mai castiga 2 cai, nu ca ar costa vreo 2000 de euro, anuleaza furtune de vaacum, scot pivotii din brate etc etc.. 1 mil. de exemple.

Se vede si cu ochiul liber pe strada cat de ieftin e sa intretii un BMW.. Toate sunt ingrijite si tip-top. Daca vezi una care nu prea e in forma, desi e asa ieftin de intretinut si fiabila, sigur are nr. de bulgaria si proprietarul sigur e chiar bulgar, daor se stie ca romanii sunt mai bogati decat bulgarii.. :twoup:

Cam asta e.

Pe scurt, BMW e mult mai scump de intretinut decat alte marci non-premium, fie el mai nou sau mai vechi, si cine spune altceva minte de rupe sau nu isi intretine masina de fapt..

Edited by DOMI

BMW-urile sunt niste masini f usor de intretinut, costa cat un Renault de exemplu, se spune pe aici. DIn cauza asta cei care au e60 taie filtrul de particule ca e in plus si mai castiga 2 cai, nu ca ar costa vreo 2000 de euro, anuleaza furtune de vaacum, scot pivotii din brate etc etc.. 1 mil. de exemple.

Se vede si cu ochiul liber pe strada cat de ieftin e sa intretii un BMW.. Toate sunt ingrijite si tip-top. Daca vezi una care nu prea e in forma, desi e asa ieftin de intretinut si fiabila, sigur are nr. de bulgaria si proprietarul sigur e chiar bulgar, daor se stie ca romanii sunt mai bogati decat bulgarii.. :)

Cam asta e.

Pe scurt, BMW e mult mai scump de intretinut decat alte marci non-premium, fie el mai nou sau mai vechi, si cine spune altceva minte de rupe sau nu isi intretine masina de fapt..

:twoup:

Se vede si cu ochiul liber pe strada cat de ieftin e sa intretii un BMW.. Toate sunt ingrijite si tip-top. Daca vezi una care nu prea e in forma, desi e asa ieftin de intretinut si fiabila, sigur are nr. de bulgaria si proprietarul sigur e chiar bulgar, daor se stie ca romanii sunt mai bogati decat bulgarii.. :twoup:

Cam asta e.

+1

la drum lung cu tempomat am avut consum austria - romania de 6 % 130-140 la ora ..

asa e,un 2000cm3 diesel afara ia intre 5.5 - 6,5% , in oras maxim 8,5...nu zic neaparat de un 2000cm3 bmw,ci passat 2006 , zafira....ai mei locuiesc in Zurich,ambele masini in oras nu iau peste 7 jumate....si e oras aglomerat...nu baia mare.

OFF TOPIC : mai nou totul se rezuma la consum ? :twoup:

are vreo relevanta daca e 6.6 sau 6.8 sau chiar 7.0 ? :))

nope... la orgolii :twoup: Fiecare se mandreste cat de putin consuma masina lui... sau nu :twoup:

pai intre 6.6 si 7.0 nu e chiar relevant... da' intre 8 si 12 (cat imi ia mie in Bucuresti) e diferenta de 50%... cam mare nu crezi?! Da, eu am 320i, e adevarat... da' vreau sa vad si eu dieselul ala care ia 8% in Bucuresti