Jump to content

E normal ? ( e36 318i m40 )

Nate

Recommended Posts

Buna. Am facut azi noapte un dum de Cluj ( baia mare - cj ) si am observat ca nu crestea apa , i-mi statea undeva prin zona albastra putin mai sus de zona albastra :| . La urcare a mai urcat putin ......... la coborare a mai scazut . M-am oprit , si m-am uitat sub capota . Admisia era rece rece , capacu de la supape era cald car nu asa cald cum ar trebui . radiatoru era si el cald ........ ( afara erau 5 grade ) . Culmea ca in oras tot timpu i-mi sta pe jumate apa :| si daca deschid capota e fierbinte tot ,pe radiator nu pot pune mana .

E dus ceva senzor ? sau e normal sa scada si sa urce :| . Eu nu cred , normal tre sa stea pe jumate tot timpu . Ce se poate intampla daca umblu asa ?

Am caldura in masina , daca acul oscileaza inseamna ca nu ramane blocat pe deschis . merge acu , am spus , in oras i-mi sta la jumate acu , cand fac drumuri mai lungi scade la sfert , cand cum . Consum baia mare cj 310 klm . am baga de 1.2 mil si inca mai am benzina nu e pe rosu ( viteza constanta 90-110 ) prin dej am calcato putin la 140 atat . cred ca e pe undeva la 8,3-8.5 % consumul :twoup: Aveti idee cat costa un termostat ?

ca sa afli consumul: imparti numarul de litrii la nr de km si inmultesti cu 100

termostatul costa undeva pe la 150lei, acum depinde si de magazinul de unde-l comanzi, dar si de producator. cel mai bun este Behr. mediu Facet.

Edited by roby_m

Am caldura in masina , daca acul oscileaza inseamna ca nu ramane blocat pe deschis . merge acu , am spus , in oras i-mi sta la jumate acu , cand fac drumuri mai lungi scade la sfert , cand cum . Consum baia mare cj 310 klm . am baga de 1.2 mil si inca mai am benzina nu e pe rosu ( viteza constanta 90-110 ) prin dej am calcato putin la 140 atat . cred ca e pe undeva la 8,3-8.5 % consumul :twoup: Aveti idee cat costa un termostat ?

sau poate ai aer pe instalatia de racire... ai aerisit-o?

cate alte marci de masini sti sa aiba behr? si la cate apar probleme cu un (si din cauza unui) termostat nou?

omul isi cumpara in fct de banii care-i are, nu e neaparat sa-si ia behr care tine 10 ani la o masina pe care cine stie cat o va tine.

BEHR este fabricantul de piese OEM pentru BMW si multe alte marci germane...

Nu e vorba de bani , oricum tot ce am bagat in masina acu , au fost numai piese bune , si distribuia am facuto cu piese calumea , pompa ala pa fel tot calumea . 1.5 mil nu e scump termostatu, numai sa fie termostatu si sa nu fie alta treaba . Ms

sau poate ai aer pe instalatia de racire... ai aerisit-o?

Nu , cum o aerisesc ? ( am clima pe masina , nu climatronic , dublu clima ) I-mi poti ara prin poze ? sau scheme ? Ms mult