Jump to content

Cica Treistariu s'a rasturnat cu masina

oSerX

Recommended Posts

Cica vedeta noastra de la Eurovision s'a rasturnat cu masina intr-un sant datorita faptului ca a incercat sa depaseasca o masina intr'o zona cu lucrari NESEMNALIZATE in carosabil......

sursa: stirile protv !

[edit] intre medgidia si ctanta !

Edited by oSerX

probabil ca nu era mai mult de 10 cm diferenta. ca sa te rastorni trebuie sa ai intr-adevar ceva viteza. bine ca nu era decapotat cc-ul ca ramaneam fara privighetoare.

126608[/snapback]

eu nu consider ca Traistariu era de vina in acest caz... desigur o sa apara un cap de creta care o sa povesteasca cum ca a fost o combinatie de viteza neadaptata si o lipsa de semnalizare... Parerea mea? Pai daca era semnalizat ca lumea viteza se adapta... SIMPLU...

Hai sa nu mai amestecam cauzele superficiale ale accidentelor cu situatia reala si profunda a ceea ce le provoaca... Nu cred ca un sofer intra intr-un viraj cu 200 la ora cand i se scrie clar ca mai mult de 90 nu e permis in zona si exista semne clare in aceasta directie... E verificata de mine in draci in drumurile din strainatate... Acolo totul e super semnalizat si marcat si automat respecti pentru ca chiar simti ca asa trebuie sa conduci... Aici nu e nici un semn si chestia asta cu schimbul de nivel nemarcat regulamentar e atat de des intalnita ca nici nu are sens sa mai vorbim... Deci, hai sa insistam pentru marcarea strazilor si stabilirea de reguli cu buna credinta nu doar ca sa amendam soferii... Pe cheiul Dambovitei culmea rasului e ca pe o parte (intr Grozavesti si Eroilor) viteza permis a e de 50 la ora si pe partea cealalta e de 60 la ora... Acolo daca drumul e marcat bine si pentru noapte se poate circula fara probleme cu 70 pentru ca nu exista prea multi pietoni care sa traverseze...

Nu cred ca un sofer intra intr-un viraj cu 200 la ora cand i se scrie clar ca mai mult de 90 nu e permis in zona si exista semne clare in aceasta directie...

126623[/snapback]

Eu unul am mare incredere in prostia anumitor soferi romani. Limitele de viteza in curba sau pe drumuri in lucru sunt pentru fraieri nu pentru soferi adevarati. La fel si linia continua :blink:

Eu unul am mare incredere in prostia anumitor soferi romani. Limitele de viteza in curba sau pe drumuri in lucru sunt pentru fraieri nu pentru soferi adevarati. La fel si linia continua :blink:

128676[/snapback]

De acord cu tine insa daca e evident ca limitele de viteza sunt puse cu reacredinta cum e cazul la noi in tara normal ca lumea nu mai respecta nimic ca oricum nu are logica... Degeaba imi spui sa merg cu 40 pe serpentine cand inainte pe drum drept m-ai obligat sa merg cu 60 cand era evident ca se putea merge cu 80... Pur si simplu exista o lipsa de incredere in autoritati si automat in ceea ce fac ele, buna-oara aceste marcaje sau semnalizari....

• 2 months later...
partea aia de drum era kiar ff nasoala.. mai ales daca era seara... pe ambele sensuri era strat nou de asfalt.. doar ca pe un sens era un strat, si pe celalalt erau 2 straturi ... Drumu nu era deloc semnalizat, nu erau nici macar trase linii.. stiu ca fix atunci ma duceam la cta.. si mam trezit fara sa vreau cu 2 roti pe un sens si 2 pe celalalt si m-am cam speriat... era destul de mare diferenta :blink:

partea aia de drum era kiar ff nasoala.. mai ales daca era seara... pe ambele sensuri era strat nou de asfalt.. doar ca pe un sens era un strat, si pe celalalt erau 2 straturi ... Drumu nu era deloc semnalizat, nu erau nici macar trase linii.. stiu ca fix atunci ma duceam la cta.. si mam trezit fara sa vreau cu 2 roti pe un sens si 2 pe celalalt si m-am cam speriat... era destul de mare diferenta :blink:

161628[/snapback]

asta e... mai stiti ceva de el?