Jump to content

Recommended Posts

Letty tu vrei sĂŁ-Ăži faci reclamĂŁ la maÂşinĂŁ :laugh: ÂŞi la mulĂži ani pentrru ieri!!

Nu cred cĂŁ dacĂŁ un angajat de la o spĂŁlatorie nu a fĂŁcut o treabĂŁ bunĂŁ se poate numi ĂžeapĂŁ! Doamna/domniÂşoara de la recepĂžie a ĂŽnĂželes Âşi l-a pus pe mĂŁscĂŁriciul ĂŁla s-o spele din nou.

Ia pune mai Întâi ciubucu sã vezi cum o spalã :frantics:

Letty, tu vrei sĂŁ-Ăži faci reclamĂŁ la maÂşinĂŁ :laugh: ÂŞi la mulĂži ani pentrru ieri!!

Merci, Mishule, pentru urĂŁri ! :rolleyes:

Nu Îi fac reclamã, doar mã mândresc cu ea ! :pardon:

da probabil ca daca i dai spaga inainte o sa faca treaba, oricum aveam de gand sa i dau tot 5 lei ,dar cand am vazut ca a terminat in 15 minute (si era un singur om) era clar ca nu si a dat interesul , probabil ca se gandesc ca daca o face calumea si nu i dau spaga , e teapa lui ,asa ca mi da el mie teapa:)) oricum el a pierdut 5 lei din spaga si eu inca 10 minute pentru a 2 a spalare, daca facea treaba de la inceput era toata lumea fericita ..ca sa zic asa

Multumesc de recomandare lety o sa incerc sa caut spalatoria respectiva data viitoare

• Like 1

da probabil ca daca i dai spaga inainte o sa faca treaba, oricum aveam de gand sa i dau tot 5 lei ,dar cand am vazut ca a terminat in 15 minute (si era un singur om) era clar ca nu si a dat interesul , probabil ca se gandesc ca daca o face calumea si nu i dau spaga , e teapa lui ,asa ca mi da el mie teapa:)) oricum el a pierdut 5 lei din spaga si eu inca 10 minute pentru a 2 a spalare, daca facea treaba de la inceput era toata lumea fericita ..ca sa zic asa

Multumesc de recomandare lety o sa incerc sa caut spalatoria respectiva data viitoare

Pentru puĂžin ! Chiar te rog sĂŁ ĂŽmi spui cum a fost (dupĂŁ ce faci o ĂŽncercare Âşi la ei).

ÂŞi, ca o parantezĂŁ, eu dau mereu "ciubucul" dupĂŁ ce ĂŽmi spalĂŁ maÂşina. :rolleyes: E adevĂŁrat cĂŁ nici nu ar vrea sĂŁ intre ĂŽn gura nebunei, dacĂŁ nu iese treaba cum trebuie... :ninja: :hyper: :laugh:

Pentru puĂžin ! Chiar te rog sĂŁ ĂŽmi spui cum a fost (dupĂŁ ce faci o ĂŽncercare Âşi la ei).

ÂŞi, ca o parantezĂŁ, eu dau mereu "ciubucul" dupĂŁ ce ĂŽmi spalĂŁ maÂşina. :rolleyes: E adevĂŁrat cĂŁ nici nu ar vrea sĂŁ intre ĂŽn gura nebunei, dacĂŁ nu iese treaba cum trebuie... :ninja: :hyper: :laugh:

:lol:

aÂş vrea sĂŁ te vĂŁd ĂŽntr-o posturĂŁ de-asta.

Totuºi e mai diplomat sã mergi la ºefu ºi sã-i aduci la cunoºtinÞã cã bãieÞii nu lucreazã bine.

MaÂşina oricum Ăži-o vor spĂŁla din nou.

:lol:

aÂş vrea sĂŁ te vĂŁd ĂŽntr-o posturĂŁ de-asta.

Totuºi e mai diplomat sã mergi la ºefu ºi sã-i aduci la cunoºtinÞã cã bãieÞii nu lucreazã bine.

MaÂşina oricum Ăži-o vor spĂŁla din nou.

Îmi place sã cred cã am ceva în priviri ºi în glas, care le transmite delicat, dar ferm :super: cã nu se pune problema sã fie nevoie sã o spele din nou. :ninja: :rolleyes: Oricum, pânã în prezent, nu a fost cazul, slavã Domnului ! :hyper:

de ce nu va cumparati voi solutie de la dan de la sonax? eu 50 de lei iti faci tot interiorul si iese impecabil, numai sa ai chef de munca, si dc. e cald afara in 2-3 ore e si uscata , eu am scos pete de ulei de la service de pe scaune tot la interior gri.