Jump to content

Cea mai reusita serie 3

SiloS

Care vi se pare cea mai reusita ?  

357 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

• Replies 120
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

macar puteau sa puna la numele noului BMW seria 3 (e90) sa ii fi spus BMW seria 3 vaianta asiatica, ma refer la spate, astia cred k au ramas in pana de idei la design la noul seria 3, dar cred ca ne vom obisnui pana la urma, de ex. daca am avea fiecare un BMW seria 3 in garaj sa-l privim toata ziua cred ca pana la urma o sa ne placa:). Totusi e un BMW si trebuie sa-l acceptam ca atare, ca doar e BMW.:blink: Parerea mea.

Am ales E46, dar cred ca era mai bine sa nu comparam modelele mai vechi cu cele mai noi, ci sa votam "impactul" pe care l-a avut fiecare model la data cand a aparut pe piata. La acest capitol "ursuletul" si "pisicuta" cred ca au facut mai multe "valuri" la timpul aparitiei lor, (in randul automobilistilor) decat modelele ce le-au urmat.

E 90 imi place, dar sincer , cred ca a pierdut din "personalitate"....are "aer" de japoneza...este doar o parere (nu dati cu "pietre")...oricum nu sustin ca as avea cel mai "rafinat gust", iar gusturile nu se discuta.

Am votat E46. O masina cu un look agresiv...pline de personalitate si inconfundabila.

Cu parere de rau o spun dar E90-ul este o masina fara personalitate. Parca as scrie pe ea : Made in China.Parerea mea ca au exagerat cu designul futurist.Am observat ca o masina cu cat are farurile mai mari si cu cat se intind mai mult pe capota masinii cu atat masina se vinde mai bine.Masina asta se confunda in trafic.Sincer mai repede intorc capul dupa o skoda octavia decat dupa un E90.No offence.

Nu stiu daca a-ti obersvat dar rotile sunt bagate mult prea in interiorul aripilor.Oricat de lata ar fi janta tot in interiorul aripii ramane.La E46 jantele mai late se integrau perfect in linia caroseriei iesind putin in afara aripii oferindu-i un look sportiv si personalitate.La E90 fara distantiere nu faci nimic ....si nici alea nu te ajuta prea mult.

Sper ca parerea mea sa nu deranjeze pe nimeni.

Oricum indiferent de parerile noastre eu zic ca se va vinde foarte bine

Edited by dedes

!

Daca ai fi citit tot postul meu:

...ai fi inteles ca, de la E36 incoace, cei de la BMW au schimbat linia aerodinamica a seriei 3 si au pastrat-o si pe E46 si pe E90. Crede-ma ca stiu ca E36 a fost urmat de E46 iar E46 a fost urmat de E90. Sau cu alte cuvinte, cand a iesit pe piata E90, E36 nu se mai fabrica de cativa ani buni.

Bineinteles, ca daca E46 are aceeasi linie aerodinamica cu E36, iar E90 are aceeasi linie aerodinamica cu E46, la fel se poate spune si ca E90 are aceeasi linie aerodinamica cu E36 !

127344[/snapback]

Am inteles,in sfarsit :)

PS

Ti se potriveste nick-ul la fix. :blink:

OT - pt cei care vor sa pastreze imaginea BMW - vote here !

http://www.petitiononline.com/STOPCB/petition.html

desi treaba e deja rezolvata :blink:

citez de pe o pagina neoficiala M5

"Chris Bangle has finally been relieved from his post as chief designer at BMW Thank you GOD! But only after totally obliterating the brand."

Edited by cat

mi-a placut candva E46, vroiam sa dau 5-ul pe unul coupe... pe urma am vazut ca au devenit cam la fel de comune ca si vw passat si m-am razgandit.

128503[/snapback]

Daca te gandesti asa pai cam toate masinile gen VW,AUDI,BMW,SKODA sunt comune.

La cate X5-uri sunt daca toti ar gandi ca tine ar da faliment fabrica din US :blink:

Serios acum...iti iei o masina care iti place si in care sa te simti bine nu?? sau o iei sa zica lumea ia uite ce masina si-a luat asta : nu are nimeni ca a lui!!!