Jump to content

[Vand/Schimb] e46 325ci FL Black..

B-490-RZV

Recommended Posts

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Se poate inchide, masina a fost vanduta astazi la pretul de 10.500Euro. Ii doresc noului proprietar tot binele din lume si sa se bucure de masina cel putin la fel ca mine.

Multumesc bmwclub pentru gazduire, multumesc Laurentiu pt ajutor si in special le multumesc lui veyron1000cp si robytza pentru sprijinul acordat in verificarea unei masini din Timisoara, doi tipi de nota 11. Toate cele bune tuturor! :thumbsup:

Felicitari! Ce urmeaza sa-ti iei?

Nu stiu, am in vedere mai multe modele de masini. Lexus is250, passat cc, audi a4..din pacate nu gasesc nici un Bmw 325/330 sanatos. Nu ma ajuta foarte tare nici bugetul, 15-16.000, dar eu consider ca este suficient pentru a gasi o masina decenta. O sa caut, foarte probabil nu va fi Bmw urmatoarea masina..din pacate :mellow:

Nu stiu, am in vedere mai multe modele de masini. Lexus is250, passat cc, audi a4..din pacate nu gasesc nici un Bmw 325/330 sanatos. Nu ma ajuta foarte tare nici bugetul, 15-16.000, dar eu consider ca este suficient pentru a gasi o masina decenta. O sa caut, foarte probabil nu va fi Bmw urmatoarea masina..din pacate :mellow:

Lexus is250 am condus de cateva ori la drum...are un prieten de-al meu....cei 210 cai si motorul v6 imping bine masina...in general e ok dar e si o masina destul de scumpa la intretinere....la 50 mii de km i-a cazut caseta de directie care costa enorm...in jur de 140 de milioane fara tva!!!

Edited by ady_viteza

Lexus is250 am condus de cateva ori la drum...are un prieten de-al meu....cei 210 cai si motorul v6 imping bine masina...in general e ok dar e si o masina destul de scumpa la intretinere....la 50 mii de km i-a cazut caseta de directie care costa enorm...in jur de 140 de milioane fara tva!!!

Nu stiu cum s-a ajuns la acel pret, m-am uitat pe net la diferite costuri ale pieselor de lexus is (consumabile, articulatii etc), iar pretul pt o caseta de directie este de 22mil. Prin urmare, acelasi pret ca la bmw.. :rolleyes:

P.s. Preturile pieselor sunt foarte apropiate de cele de la Bmw. Toti cei pe care i-am intrebat de acest model de Lexus (IS250) mi-au spus ca este un model foarte fiabil, cu putine probleme.

Edited by B-490-RZV

Ti-am dat o sugestie de masina, dar cred ca s-a ingropat in topicul cu masini de vanzare:

Uite asta e masina:

http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/anunturi-auto/masini-tunate/bmw-320-alpina-d3-10314594.html

N-am gasit alt anunt mai recent.

In august ajunsese la 18k.

http://www.bmwclub.ro/forums/topic/106208-alpina-d3-vandschimb/

Poate acum, daca n-a vandut-o, o scoti la cati bani ai tu.

Nu stiu cum s-a ajuns la acel pret, m-am uitat pe net la diferite costuri ale pieselor de lexus is (consumabile, articulatii etc), iar pretul pt o caseta de directie este de 22mil. Prin urmare, acelasi pret ca la bmw.. :rolleyes:

P.s. Preturile pieselor sunt foarte apropiate de cele de la Bmw. Toti cei pe care i-am intrebat de acest model de Lexus (IS250) mi-au spus ca este un model foarte fiabil, cu putine probleme.

Unde ai vazut tu ca e 22 mil o caseta directie BMW???!!!!! O caseta "normala" este cam 88 mil, iar una "electrica" este cam 120 mil!

Am o proforma de la Toyota pe undeva pe la servici...eu m-am ocupat de gasirea casetei...maine o caut si iti arat exact....caseta la Lexus este electrohidraulica...

Unde ai vazut tu ca e 22 mil o caseta directie BMW???!!!!! O caseta "normala" este cam 88 mil, iar una "electrica" este cam 120 mil!

L-am intrebat pe Claudiu cat costa o caseta pt fostul meu 325. Raspunsul: 19mil/29mil (2 tipuri de casete)+caseta la schimb. Firmele erau Spidan si inca una...

@wlf: nu ma incanta foarte tare un 2.0d de 252cp..fie el Alpina. Dar multumesc pt recomandare!

Edited by B-490-RZV

Eu am preturile de la Bavaria. Poate la Dan vor fi mai mici, dar NU cat ti-a spus. Mai intreaba!

Preturile le aveam de la Claudiu, am corectat..

View PostB-490-RZV, on 04 November 2011 - 21:08, said:

Salut Claudiu! Vreau si eu un pret pt o caseta de directie, serie sasiu: JX26292. Ai cumva cateva poze cu setul de covorase pt e46? Multumesc! :rolleyes:

caseta directie - 1.900 lei SPIDAN sau 2.825 lei ZF ( care vine si cu bileletele de directie si burdufe ) cu piesa veche la schimb sau +1.000 lei fara piesa veche

nu am poza la covorase dar sunt dedicate pentru E46

Prin urmare, pt modelul e46 325ci preturile comunicate au fost cele de mai sus. Nu stiu preturile pentru e90.

Edited by B-490-RZV

Felicitari.

Ai obtinut un pret f bun.

Totusi nu mi se oare un upgrade passat cc sau lexus is, in afara de anul de fabricatie si km.

In rest, performante, design, brand...downgrade

Dc as avea 15K de dat pe o masina as incerca un e60, la banii astia cu putina rabdare tre sa gasesti unu ok.

Ca fapt divers..conform realoem, pt 320d LCI:

01 Rmfd hydro steering gear TRW 1 32106765013 $1,394.37

01 Rmfd hydro steering gear,active steering ZF 1 09/2007 03/2010 32106784553 $2,370.40

E clar ca Bavaria practica un adaos foarte "decent"..cert e ca (din punctul meu de vedere) nu reprezinta in nici un caz un etalon pentru pretul pieselor. Absolut toate preturile sunt umflate, multe intr-o maniera de-a dreptul nesimtita.

caseta directie - 1.900 lei SPIDAN sau 2.825 lei ZF ( care vine si cu bileletele de directie si burdufe ) cu piesa veche la schimb sau +1.000 lei fara piesa veche

Prin urmare, pt modelul e46 325ci preturile comunicate au fost cele de mai sus. Nu stiu preturile pentru e90.

Scuze: eu am spus pretul pentru E90. (pt un E46 nu-l stiu, dar poate fi mai mic). Dar, daca esti atent, pretul este pt o caseta reconditionata, nu una noua (" cu piesa veche la schimb"):thumbsup:

Felicitari.

Ai obtinut un pret f bun.

Totusi nu mi se oare un upgrade passat cc sau lexus is, in afara de anul de fabricatie si km.

In rest, performante, design, brand...downgrade

Dc as avea 15K de dat pe o masina as incerca un e60, la banii astia cu putina rabdare tre sa gasesti unu ok.

Multumesc! Pentru mine este un upgrade..chiar daca o sa fie cc sau lexus. E60 nu gasesc, m-am uitat. (nu vreau o masina cu sute de mii de km)

P.s. Caut un upgrade tocmai din punctul de vedere al anului si rulajului.

Scuze: eu am spus pretul pentru E90. (pt un E46 nu-l stiu, dar poate fi mai mic). Dar, daca esti atent, pretul este pt o caseta reconditionata, nu una noua (" cu piesa veche la schimb"):thumbsup:

Daca nu dau piesa veche la schimb, platesc 1000ron in plus. Asta am inteles de la Claudiu..Nu cunosc toate detaliile oricum. Vorbim totusi de o caseta de directie, este o piesa care cade destul de greu, atat la Bmw, cat si la Lexus.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.