Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

conversie faruri e39

Recommended Posts

Dupa cum spuneam mai demult, au vrut sa-mi fure farurile si-au bagat o ranga si mi-au rupt unul.

Am renuntat la masina, insa a venit frigul si m-am gandit s-o repar, ca tot i-am cumparat toate piesele. Trebuie, evident, sa incep cu farurile, ca nu pot s-o duc asa nici pana la servis.

Vreau sa le schimb pe amandoua, eu am faruri de prefacelift pe ea, cu xenon. Am pocnit-o odata in fata, si sigur s-au rupt reglajele alea de ridicat lumina.

Ma rog, intrebarea mea e: pot schimba doar farurile (carcasa, "cutia" in sine) cu unele de facelift si pot monta instalatia lor care deja o am pe masina ?

(am senzatia ca, la mine, ala de-a avut-o inainte a pocnit-o si el in fata si i-a pus faruri nonfacelift, pe instalatia de....facelift :twoup: , dar nu-s sigur - am tras concluzia asta pt ca masina e modelul FL si cablurile alea de intra in far is lipite si izolate cam neglijent, cu banda de izoler).

Sau, vai mie, tre' sa iau tot farul?

Am vazut pe net ca se gaseste "carcasa" NONFL, ar fi varianta cea mai simpla, dar daca o repar iar, la naiba, parca as face-o cum trebuie.

Mersi mult.

am pus eu in loc de far non facelift insa nu aveam xenon pe ele,am pus faruri de facelift cu angeleys dar tot fara xenon(2 modificari a trebuit sa fac la pt ca nu potriveau mufele la semnalizare si la pozitii,dar e destul de simplu.daca ai nevoie iti explic ce si cum).pot sa pun oricand o instalatie de xenon pe ele dar la cat de bine vad cu becuri normale h7 nu cred ca voi pune vreodata.eventula o sa pun h7osram night braker.

sa nu pui stifturi,pune hella chiar daca sunt mai scumpe,merita.

2 modificari a trebuit sa fac la pt ca nu potriveau mufele la semnalizare si la pozitii

Mersi, Lica. Probabil ca asa se explica si lipiturile le firele (mufele) alea de la farurile mele.

Spui ca poti pune oricand instalatie xenon pe ale tale, de aici trag concluzia ca nu e nicio diferenta intre cutiile si lupele farurilor cu xenon si cele fara. Corect? :twoup:

Sa repet intrebarea, mai concis: exista kit de retrofit de la NFL la FL pt farurile cu xenon la e39? Mai trebuie schimbat si altceva inafara de far (eventual grila aia de plastic) dintre far si bara?

Voie buna.

nu stiu cum or fi astea cu pregatire pt xenon.eu am refuzat faruri care aratau exact la fel cu cele hella dar, doar din fata. la partea din spate se observa o foarta proasta calitate a materialelor(plasticaraie,mufe,oglinzi,lupe)nasoale rau...dupa pret 650lei

daca vrei sa ti masina pt tine merita s apui hella,daca te gandesti ca in 1-2 ani o vinzi atunci nu merita sa investesti prea mult

eu am pus hella la 2400ron dara fara pregatire xenon(cele pregatite sunt mult mai scumpe,dublu cred)

dar repet vad exceptional cu bec simplu h7

ma intreb:daca pe astea nepregatite pt xenon din fabrica se poate pune o instalatie aftermarchet,de ce nu s-ar putea pune si instalatia originala de xenon daca tot o ai pe masina?