Jump to content

un pas inainte

Ciupanezu

Recommended Posts

M-am uitat si eu acum pe site la audi....se pare ca Q7-le are mototr hibrid benzina-electric (nu hidro) :blink: Dar oricum am impresia ca pe site-ul ala dat de r19/16v nu sunt trecute chiar toate masinile hibride. Edited by DarKWavE

nush pe unde am auzit ca deja s-au facut niste motoare care "merg cu apa" (obtin H prin hidroliza si asa mai departe). mi se pare destul de aiurea gandu ca am hidrogen in rezervor.. ala cam bubuie :blink: Edited by Bec

Imi zicea cineva mai de mult ca cica si benzina ar bubuii... ce dilau :) :blink: . Stai linistit...in momentul in care o sa iti permiti tu si eu si majoritatea de pe forum sa luam masini pe hidro... o sa fie cel putin la fel de sigure ca si cele de astazi pe ardere interna si nu o sa bubuie daca dai cu spatele si lovesti o batranica. :)

batranica.. in nu stiu ce reclama ii da o babuta lu unu cu geanta in masina si ii sare airbag`u in fata lu ala :) asa e.. o sa fie safe, umbla astia cu buteliile in spate, homemade :blink: a niste nea gigi care vai ce le mai mesteresc. Edited by Bec

• 3 weeks later...
BMW va produce anul viitor, in serie, seria 7 cu motor pe hidrogen :blink:

http://news.yahoo.com/s/nm/20060912/bs_nm/...w_hydrogen_dc_1

126889[/snapback]

----------- " Sorry, the page you requested was not found.

The story or page you were trying to access may have expired.

If you are having trouble locating a destination on Yahoo! News, try visiting the Yahoo! News home page or browse through the News site index. Also, you may find what you're looking for if you try searching below. --------- "

... cred ca a fost o gluma...

• 3 weeks later...
mi se pare destul de aiurea gandu ca am hidrogen in rezervor..  ala cam bubuie  :blink:

132115[/snapback]

Nu este o butelie cu hidrogen in ea pur si simplu ca ar fi bomba in toata puterea cuvantului. S-au impus doua curente, hidrogen lichefiat si, al doilea, ceva polimer care inglobeaza in structura lui hidrogenul. Mai este pana apar, ca nici unul nu asigur, cand am citit eu despre astea, o autonomie suficienta.

Ca sa obtii hidrogen din apa in trebuie curent si ala trebuie sa il obtii cumva, fie din acumulatori fie cu generator (diesel sau pe benzina) si e deja mai complicat, si implicit mai scump, decat actualele hibride diesel-electric sau benzina-electric.

• 6 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.