Jump to content

-Optionale E36-

Atty

Recommended Posts

• Replies 144
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Bine, dar eu de exemplu am 4 geamuri electrice + acel buton de blocare a geamurilor din spate. Unde ar fi trebuit sa am acel buton din fabrica?

Si daca gasesc unul sa-l montez, unde e locul lui?

Multumesc!

Ciao, Raul!

la e36, acel buton il gasesti intre volan si clima.

am atasat o poza(punctul rosu).

post-30086-0-98261300-1314100746_thumb.jpg

Edited by Ciumidel

nenea , noi aici vorbeam de butonul de blocare a geamurilor..ca si tine de altfel.....

Bine, dar eu de exemplu am 4 geamuri electrice + acel buton de blocare a geamurilor din spate. Unde ar fi trebuit sa am acel buton din fabrica?

Edited by Viper05

Cum adica scaune electrice?

adica in loc sa tragi de maneta si sa dai din cur ca sa misti scaunu, apesi pe buton si un motoras face treaba ce o faceai tu din cur....magic! :goodjob:

Ma puteti ajuta si pe mine la un e46 316i 2001

Ce antigel trebuie sa pun si ce culoare

Multumesc

pai depinde cu ce echipa ti, de exemplu daca ti cu dinamo pui rosu

Edited by Viper05

nenea , noi aici vorbeam de butonul de blocare a geamurilor..ca si tine de altfel.....

Nu vreau sa ma bag in polemici, dar citeste bine care a fost prima mea intrebare...era vorba de butonul de blocare a usilor din interior. Mai multa perspicacitate pe viitor. Am mai intrebat acum 1 sapt. acelasi lucru, nu mi s-a raspuns si de aceea am insistat. Sunt nou pt. bmw, dar asta nu inseamna ca pot fi neglijat.

Ciao, Raul.

Nu vreau sa ma bag in polemici, dar citeste bine care a fost prima mea intrebare...era vorba de butonul de blocare a usilor din interior. Mai multa perspicacitate pe viitor. Am mai intrebat acum 1 sapt. acelasi lucru, nu mi s-a raspuns si de aceea am insistat. Sunt nou pt. bmw, dar asta nu inseamna ca pot fi neglijat.

Ciao, Raul.

ti-am dat si quote la ce ai intrebat si tot tu imi pomenesti de perspicacitate :D

pai te-ai exprimat gresit mai jos, dupa postul 51. si butonul ala ce il arati tu, nu stiu daca e de geamuri sau usi. sa zicem ca usi, dar e o optiune care sincer nu prea am mai vazut-o. adica tre sa schimbi toata consola, si sincer nu prea am vazut consola cu butonul ala, doar asa, normala pt 2 sau 4 geamuri

http://www.babym3.com/~babym3c/CenterConsole.jpg