Jump to content

e36 vs a4

GoFast

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

4.2 fsi-urile sunt slabute

Da, 350 de cai,440nm pe 1815 kg. Slab, slab, slab.

Eu am 1550kg pe a mea, a6 3.0tdi nu are mai mult de 1600, daca a8 are 1815(am avut talonul in mana).

bine ca n-au pus motoare mai mari de 2.8 pe e36, ca deja va dadeati la liniute cu ferrari.. :twoup: , eu zic sa pastrati proportiile..

Mai bine te abtineai, eu am adus video ca proba, de fiecare data, nu vorbesc sa ma aflu in treaba.

Si exista si 3.0 si 3.2 pe e36, 286 si 321 de cai, poate ai auzit de ele.

Eu tot nu am inteles, daca spun ca eu cu un bmw vechi, am fost in fata unei masini de 30 de ori mai scumpe, dar mai inceata, inseamna asta altceva decat am scris?

Ce relevanta are firma, anul si valoarea unei masini in cazul asta?

am un prieten cu a4 2.5 tdi 180 cai... nu se compara 320 nici o secunda ... fuge audi de sparge...

totusi nu cred k a mea fuge cum trebuie si sper sa fie de la jante... saptaman asta pun de tabla sa vad daca e diferenta...

de e36 320i ma indoiesc ca ar face un 2.5 180....dar eu ti am zis...eram acolo aman2...depindea foarte mult de plecarea mea de pe loc...ca na el avea quatrro...si la viteza mare il lasam in urma..adica dupa 200...

1.9 131cp mai treaca-mearga dar 2.5 de 180... trebuie sa aiba ceva probleme.

Eu unul, cred ca ma face (mai ales la viteze peste 140-150) iar 320i 150hp- am alergat unul si o calcam la fund dar schimbam la 3400-3600 si el ii dadea maxim, il cunosc bine pe om si stiu ca isi cunoaste masina.

depinde ce 320i..daca e e36..da..daca e e46 ma indoiesc...doar sa nu fie a ta stock..k parca nu era .

In titlu scrie e36.

Intre e46 si e36 nu-i mare dif ca acceleratie la 320i 150hp.

Nu stiu care-i rostu sa sustii ca am ceva chip, poate ca sa ai motiv sa nu ne "intalnim"?

Cand voi avea va fi de 180cp minim asa ca voi avea ceva de impartit cu 320i 2.2 , pentru 2.0 neavand rost uzura masini, indiferent de ce ar crede si spune ei.

Cand voi avea chip nu va fi secret, voi face topic pe la tuning.

eu am avut A4 3.0tdi quattro 1715kg in talon,la a6 mai pui 100kg,daca e automat mai pui,daca are optionale multe iar mai pui...ajungi la peste 300kg diferenta,de 8 nici nu mai zic

4.2fsi de generatie veche e slab,l-am vazut pe touareg 2003,dar daca e vb de ceva de genartie noua nu vreau sa aberez,daca tu ai depasit masina de 350cp,care face suta in 6s esti zeu ce sa mai zic,cred ca ai sanse in fata 335ului

va dati seama ca daca voi cu 2.8uri faceti atatea ravagii,ce fac aia cu M-uri e36,se dau deja cu ferrari

roco eu zic sa-ti vezi de treaba si de 2.8-ul tau aka avion cu admisie de m50, nu am facut nici o referire la tine, iar daca imi compari m3-ul e36 cu cu un 2.8 oricat de cipuit ar fi el fara turbo=0

relevanta au greutatile, implicit clasa caroseriei, raportul cp/t, rapoarte cutie-diferential, plaja de cuplu max, turatia de putere, raza rotii, limita de aderenta si multe altele de dinamica, si un factor destul de important 'soferul'

deja cand va vad a8 vs. e36 ma apuca rasul.. indiferent de motorizari..

postul initial era e36 320i 150cp vs. vw golf 1.9 tdi 130cp si omul zicea ca nu se tine de el.. deja vad ca escaladati la 4.2 fsi ....

p.s. tipurile astea de post-uri parca se blocau din start bmw vs. audi... moderatorii ce fac?

p.s.2 se vede ca nu sunt prea multe post-uri gen x vs. y, cred ca ati suferit enorm, pana acum.. :twoup: , si ati venit sa etalati reusitele :) , glumesc, stima celor cu motoare de avion dar care mai au si alte cunostinte in plus.

Edited by Gago

...multi cred ca daca au 2.8 cipuit si-au facut M3

ca si fapt divers

0-150km/h 0-200km/h

a8 350cp - 12.2s 24,7s

2.8 193cp - 16.4s 34,8s

M3 286cp - 11.2s 20.9s

probabil ca daca bate a8-ul,se da direct cu M-ul

sunt teste si teste,M3-ul trece in fata a8-ului respectiv abia dupa 300m,cu start de pe loc

daca el o ia inaintea a6-lui 3.0tdi 240cp abia dupa 100m (adica de la aprox 105km/h in sus) ,inseamna ca 0-100km/h face in aprox 7s,cu tot cu cip

Edited by ionut_marius

...multi cred ca daca au 2.8 cipuit si-au facut M3

ca si fapt divers

0-150km/h 0-200km/h

a8 350cp - 12.2s 24,7s

2.8 193cp - 16.4s 34,8s

M3 286cp - 11.2s 20.9s

probabil ca daca bate a8-ul,se da direct cu M-ul

sunt teste si teste,M3-ul trece in fata a8-ului respectiv abia dupa 300m,cu start de pe loc

daca el o ia inaintea a6-lui 3.0tdi 240cp abia dupa 100m (adica de la aprox 105km/h in sus) ,inseamna ca 0-100km/h face in aprox 7s,cu tot cu cip

Tu nu sti sa citesti? sunt satul de ironii de astea de 2 lei.

AM PUS SI VIDEO, e pe youtube dovada, pe 400m, am fost aproape 1 masina in fata!!

Cand am zis ca 1815cp avea, atat avea, 4.2 benzina, audi a8, anul nu-l mai retin exact (2005-2007),am avut talonul in mana, au fost zeci de oameni prezenti, crezi ca am chef de discutii de astea inutile?

0-200km/h pe accelerometru G-tech pro(daca ai auzit de asa ceva), fac 24.5 sec. in conditii ideale. PUNCT

Nu mai postez, ca postez aiurea, citesti printre randuri.

P.S.

Asta era motorul de la audi, poate sti mai bine ce era(poza facuta atunci)

http://img168.imageshack.us/img168/5443/s7303806.jpg

stima celor cu motoare de avion dar care mai au si alte cunostinte in plus.

Alte refulari mai ai?

Nu eu am inceput cu 328i vs.

Asa e pe forum, dintr-o discutie se sare in alta, nu e vina mea.

Nu-ti convine, NU citi, ai contract cu topicul asta?

Am spus ca nu mai fac curse, nu ma mai intereseaza aspectul asta, insa faza cu a6 si a8 e adevarata, la faza cu a8 am avut si video pe forum, tot n-a crezut lumea, pai ce vina am eu fratilor? Invatati sa distingeti adevarul prezentat cu probe vs. minciuni si vorbe din ziare, gugle, sau forumuri, pe auzite asa.

Drum bun, fara pericole!

Edited by roco123

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.