Jump to content

taxa de prima inmatriculare?

romeo-cta

Recommended Posts

salut..am si eu o intrebare. as vrea sa cumpar din Germania un bmw 525d -2002 (full option, cutie automatica). as vrea sa stiu cat este taxa de prima inmatriculare, si daca aceasta masina are filtru de particule? ca am inteles ca taxa e mai mica daca are filtru de particule! (care masini au filtru de particule?). multumesc!

salut..am si eu o intrebare. as vrea sa cumpar din Germania un bmw 525d -2002 (full option, cutie automatica). as vrea sa stiu cat este taxa de prima inmatriculare, si daca aceasta masina are filtru de particule? ca am inteles ca taxa e mai mica daca are filtru de particule! (care masini au filtru de particule?). multumesc!

e peste 2500E cu siguranta taxa

3600 si ceva de euro taxa,peste 50% din valoarea masinii,nu merita.

am calculat taxa...e 2632 eur ( fara filtru de particule)..si 1980 eur ( cu filtru de particule).

cum sa aibe o masina euro 3 filtru de particule?

sau tu nu citesti ce se raspunde pe topicul tau? :twoup:

nu aer garantat filtru de particule

e euro 3

filtru de particule e de la euro 4 in sus

cei care vand masini din 2002 ( diesel), euro 3, spun ca au filtru de particule....inseamna ca nu este adevarat!!

3600 si ceva de euro taxa,peste 50% din valoarea masinii,nu merita.

am calculat taxa...e 2632 eur ( fara filtru de particule)..si 1980 eur ( cu filtru de particule).

cum sa aibe o masina euro 3 filtru de particule?

sau tu nu citesti ce se raspunde pe topicul tau? :twoup:

eu am citit...dar am zis doar, ca sunt unii romani de pe la noi (autovit), care vand 520d, sau 525d din 2002, 2003, deci cu euro3, si spun ca au filtru de particule...aici nu eram eu nedumerit. (deci nu este adevarat!!)

e euro 3

cei care vand masini din 2002 ( diesel), euro 3, spun ca au filtru de particule....inseamna ca nu este adevarat!!

sunt si masini fabricate in 2004 fara filtru de particule

euro 3 nu exista

poti sa te convingi foarte usor pe bmwfans.info

selectezi o masina an 2002 si vezi acolo la esapament daca gasesti filtru de particule

ps aia care vand masini pot sa spuna si ca e din aur masina doar ca sa iasa banutul :twoup:

Edited by claudiuBWR

e euro 3

sunt si masini fabricate in 2004 fara filtru de particule

euro 3 nu exista

poti sa te convingi foarte usor pe bmwfans.info

selectezi o masina an 2002 si vezi acolo la esapament daca gasesti filtru de particule

ps aia care vand masini pot sa spuna si ca e din aur masina doar ca sa iasa banutul :twoup:

daa...asa e! mersi!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.