Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

E30 Posesor nou HELP PLEASE

resa

Recommended Posts

BMW e30(urs) din `87

in acte masina are motor de 2.0

-motor 2.5 24v non vanos (de 5`ar e34) ideal pt turbo

-axe cu came sport+ cip motor,aprox 230 cp

-blocant 3.64 carcasa mare

-vopsit negru mat

-jante R17 cu spite

-scaune sport JSV racing Matrix Bianco

-centuri in 4 puncte JSV

-arcuri sport noi H&R

-amortizoare sport Monroe` noi

-evacuare inox cap coada de 63` +2 intermediare sport

-finala inox japan

-bara fatza M`tech2 plastic

-bara spate M-teh2 fibra

-praguri AC Schnitzer

-pleoape

-faruri cu lupa slimey angel

-xenon 8000k faza scurta

-proiectoare cu lupa

-semale clare

-shadow line

-pompa benzina noua

-flanse fatza 0.5

-flanse spate 1

-prezoane noi

-toata bucsaraia schimbata

-discuri frana fata,spate

-antifonata int/ext

-grunduita toata podeaua int/ext,nu are pic de rugina

-filtru sport

-volan sport

-geamuri electrice

-servo directie

-trapa

as vrea sa cumpar aceasta masina,dar e primul meu e30 si nu stiu la ce ar trebui sa ma astept...tocmai de asta am nevoie de putin ajutor.Multumesc anticipat!

Vezi daca are omologare pe motor,ca de altfel il vei omologa cu mai mult de 30 de milioane!

A schimbat motorul - ok, dar..... cutia de viteze? suporta un motor mai mare??

imi place centura de siguranta,amortizoarele,dar drumul iti va prii pentru sportivul din tine?,dar bani ai de aruncat?

Nu iti doresc raul,iti spun din propia experienta!! Am visat deca mic la BMW,nu am vrut nimic altceva...Am inceput cu o dacia din '97(ca sa ma invat sa conduc) acuma trebuie sa ma invat sa conduc bmw-ul ca e cu tractiune pe spate si vine IARNA...

Fii,te rog rabdator si prevazator....cu atentie

E bmw,e o bijuterie,e masina in adevaratul sens al cuvantului....Nimic altceva nu ii seamana!!

Vezi daca are omologare pe motor,ca de altfel il vei omologa cu mai mult de 30 de milioane!

A schimbat motorul - ok, dar..... cutia de viteze? suporta un motor mai mare??

imi place centura de siguranta,amortizoarele,dar drumul iti va prii pentru sportivul din tine?,dar bani ai de aruncat?

Nu iti doresc raul,iti spun din propia experienta!! Am visat deca mic la BMW,nu am vrut nimic altceva...Am inceput cu o dacia din '97(ca sa ma invat sa conduc) acuma trebuie sa ma invat sa conduc bmw-ul ca e cu tractiune pe spate si vine IARNA...

Fii,te rog rabdator si prevazator....cu atentie

E bmw,e o bijuterie,e masina in adevaratul sens al cuvantului....Nimic altceva nu ii seamana!!

eu am un lancer momentan,motor 2.0,dar mi-am dorit urs mereu:))si acum am strans ceva bani si vreau sa l cumpar pe asta cu 2500euro.e inmatriculat tot....apoi am sa i fac mai multe modificari:Dmerci pentru sfat!