Jump to content

E46 318i

cla80

Recommended Posts

fabricatie noiembrie 2002

132.000 km reali

2.0 benzina 143 cp

euro 4

Are rar ul efectuat si taxa platita.

Adusa in tara personal acum o luna jumatate

Ca dotari, nu e prea grozava: geamuri electrice fata, climatronic, senzori parcare, esp, cotiera, jante 17,cd

Masina nu are nici un element vopsit, nu prezinta uzura la interior sau la exterior pe vopsea. a fost cumparata cu o lovitura usoara la aripa spate. S a incercat remedierea la metalotehnica in bucuresti, dar rezultatul nu a fost prea grozav. Reparatia costa 100e, dar nu am vrut sa pun deloc vopsea pe ea.

In masina s au bagat destul de multi bani, de unde si pretul...

amortizoare sachs fata spate+rulmentii din capul lor, placute fata spate ate, discuri fata spate ate, lichid ate, ulei bmw, filtru polen, aer, benzina mann, bujii ngk, flansa cardan lemforder, bucse fata lemforder, bielete antiruliu fata+spate lemforder, bielete directie lemforder(sau trw, nu mai retin), kit ambreiaj sachs+rulment priza swag, 2 sonde lambda schimbate(din vina mecanicilor), anvelope 225/45/17 iarna noi, folie spate llumar(montata la detail protekt in bucuresti, fara a se demonta fetele la portiere)

Masina functoneaza perfect, nu are nici un zgomot suspect, nu bate si nu vibreaza nici un plastic sau altceva.Nu are nici o pata de ulei la diferential sau in alta parte.Am facut o ca sa o tin, dar s au schimbat prioritatile.Se acepta bineinteles test la bmw, pt km sau orice altceva.(eu am facut vreo 3 la trado motors in iasi)

Daca cineva va fi interesat de ea, si ce am scris nu e la fel cu realitatea, platesc costul drumului fara discutii(stiu ce inseamna sa bati km dupa masini care arata binje doar in poze).Dar nu va fi cazul...

Se ataseaza si anuntul de pe mobile.de, in urma caruia am cumparat masina.(cand o sa mi dau seama cum sa fac)

Pret 9400 e. 0746830036

post-37558-1286912696_thumb.jpg

post-37558-1286912705_thumb.jpg

post-37558-1286912714_thumb.jpg

post-37558-1286912922_thumb.jpg

post-37558-1286912948_thumb.jpg

post-37558-1286912960_thumb.jpg

post-37558-1286912978_thumb.jpg

post-37558-1286913005_thumb.jpg

post-37558-1286913012_thumb.jpg

post-37558-1286913022_thumb.jpg

post-37558-1286913032_thumb.jpg

nu exista masina sh care sa o iei si sa nu bagi bani in ea. sau daca exista sint rare. la mine, chiar nu mai ai ce sa bagi. am fost eu suficint de maniac. cine se bucura ca ia bmw cu 6 mii, nu are de cit. s au schimbat prioritatile, adica mi ar prinde bine un break, nu ca nu mai am ce minca si trebuie sa vind masina. pretul nu e mic intradevar, dar nici nu pot sa mi bat joc de mine. daca as trage linie as iesi mult peste pretul ala.dar, aia e problema mea.

...si ai adus masina din Germania si ai schimbat aproape tot ce tine de mecanica si suspensie la ea iar dupa ce ai vazut-o pe a mea in vedera cumpararii mi-ai facut-o ca pe ultima rabla aici pe forum, ca vezi domne are nu stiu cate probleme, cand de fapt nici pe sfert din ceea ce ai schimbat tu la asta nu era de schimbat la ea si bineinteles pretul de achizitie la a mea era de sub 6k si cu multe optiuni si carte service verificabila la BMW, nu cheala ca asta...iar tu ceri pe ea 9400 :twoup: , cam cum e cand esti vanzator si iti face unul masina troaca cand tu stii de fapt ca nu e asa si ai bagat niste banii in ea? O sa ii spun celui ce a cumparat masina( nu e la primul BMW) de la mine sa isi faca si el un cont aici si sa spuna el cu gura lui ce a schimbat la masina aia pana acum, iti spun eu, nimic, si a plecat in Germania cu ea pentru ca acolo lucreaza.

Scuze pentru off topic, insa nu aveam cum sa abtin dupa ce ai spus verzi si uscate despre masina ce am avut-o eu la vanzare. Asa e cand se schimba rolurile...

on topic- pretul e foarte mare tinad cont de an si de dotari, practic nu are nicio optiune in afara de PDC si climatronic.

:twoup:) saraca masina ta perfecta... ar trebui sa mergi cu a mea, pe acelasi drum,asa cheala cum e, sa vezi care e diferenta. daca bate sau nu. nu ca asa fac toate.nu ma incalzaesc 3 optiuni, dar ea sa curga si sa fie vopsita jumate.te am intrebat ceva si mi ai zis altceva. nu conta pretul tau, pt ca stiam ca am bani de bagat in ea, la cum vreau eu sa fie o masina, conta ca m ai mintit. atit. am schimbat din cauza ca mi place sa mearga ca noua, sa ai senzatia de masina legata. si o ai din plin acum. ca e mare sau mic pretul....fiecare face ce vrea cu banii lui. nu e nimeni obligat sa mi cumpere masina.

Acum ca ti ai zis punctul tau de vedere, sa lasam subiectul ala asa. nu au rost discutii interminabile...decit daca vrei neaparat.

Atasez anuntul de pe mobile cum am zis, daca tot a trebuit sa postez.

Serie caroserie FZ51096

post-37558-1286981404_thumb.jpg

sincer, ai vazut si masini din 2002 care sa arate si sa mearga mai bine decit una din 2006, nu?mare , mic, e pretul meu. dupa cum ai zis. sub 9 mii nu pleaca, sau un schimb cu o masina break sau hatchback impecabila. deocamdata nu sint fortat de nici o imprejurare. si cu 9 daca e sa o vand, pierd destui bani. bafta si tie la vanzare.

pai daca nu o dai sub 9000 probabil vei ramane cu ea totdeauna

nu toata lumea are masini jafuri,sunt o gramada de oameni aici pe forum care ingrijesc masini si nu avem nevoie sa ne explici tu cum si ce impecabila si nemaivazuta masina ai tu

probabil nu realizezi cat de mult ai platit pe ea in germania si de asta ai cerut pretul asta aberant

S-a vandut de curand un e60 din 2003 pe benzina cu 9000e ireprosabila masina

:twoup: imi plac posturile astea. nevastamea ar fi prima care s ar bucura sa nu dau. si tu cand o sa vrei sa ti schimbi masina, sa ti iei un bmw diesel la 5mii. sa nu te superi pe mine da? nu de alta dar pt unii asta ar fi echivalent cu o injuratura....

sa mai lasam si alte anunturi sa fie sus. nu cred ca e asa de importanta masina mea. la cit o sa iau sau nu o sa iau.

auzi lup, nu fi agresiv. fii bland baiatule. vezi de treaba ta. ca nu explic eu nimic la nimeni. cred ca tu vrei sa mi explici ceva, dar chiar nu sint curios de parerea ta. ti am zis ca nu o vand ca nu am ce chifla sa pun pe masa.

salut

frumoasa masina te intereseza un schimb cu o astra kombi 1,7 din 2006

adusa recent din germania

bfta la vanzare

nu stiu. trimite niste poze la neagudn@yahoo.com

salut

frumoasa masina te intereseza un schimb cu o astra kombi 1,7 din 2006

adusa recent din germania

bfta la vanzare

nu stiu. trimite niste poze la neagudn@yahoo.com

Aici a fost si greseala ta ca ai investit in ea si vrei sa o dai, la asemenea investitie nici nu se pune problema sa o dai. Banuiesc ca multe dintre piesele pe care le-ai schimbat nici nu trebuia sa te atingi de ele. Ex: din cauza bucsilor de la bascula se poate sa fi schimbat amortizoarele degeaba. Eu zic sa o mai folosesti vreo 2-3-4 ani si abia atunci sa te gandesti sa o dai ca sigur nu prea mai ai ce sa schimbi la ea, poate un debitmetru ca am auzit ca astea pica la benzina mai repede. Sau ai pus anuntul doar asa sa vezi daca pica cineva la pretul asta. Nici eu la un 318d din 11/2004 si multe piese schimbate la el nu iau 9000e

cind vrei sa vezi daca pica cineva, o pui la un pret mult mai mare. eu am pus o cu citeva sute de euro bune mai putin decit ma ajuns la final. amortizoarele erau de cind e masina si erau terminate. bucsa de la grup era sa fie schimbata degeaba, dar mi a zis mecanicul sa o las in pace. o am in cutie. restul pieselor, daca nu erau terminate, erau imbatrinite, si picau inevitabil. am zis de la inceput motivul vanzarii, ca sa evit intrebarile stupide de genul,<de ce o vinzi?> sint curios de ce intreaba lumea asta...poate se asteapta sa fie unul sincer si sa zica ca urmeaza sa pice juma de motor, si de aia se vinde....

Nu urmaresc sa fac o afacere, pt ca oricum ar fi, ies in minus. mi ar prinde bine un break sau un hatchback. a fost o conjunctura de ultim moment. daca e sa se dea la bani sau un schimb cu asa ceva, bine, daca nu...pot si inchiria de fiecare data cind am nevoie de break. sint constient ca e un pret destul de mare pt asa model, dar e pretul pt o masina buna, la care nu cred ca o sa pice ceva curind.

cred ca e un anunt destul de complet, si s au prezentat si toate motivele vanzarii.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.