Jump to content

bmw 750 iL

kuz_hs

Recommended Posts

• Replies 63
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sunt si pe la noi E38 dragute, la modul ca daca ti s-a pus pata nu tb neaparat sa te duci la italieni. Si referitor la dotari are destule(nu toate) dar cum s-a zis mai sus cu alea din spate nu ai ce face. La E38 mi-a placut aspectul si cam atat. In opinia mea e future classic dar asta doar timpul o s-o lamureasca.

Adica vrei sa spui ca asta nu e super-accesoriat pt modelele din vremea lui? poate este si pt multe masini din ziua de azi.

Logic ar fi ca dotarile "din spate" sa fie pe un model LONG. Scaunele din fata nu sunt "contur", trapa manuala, ...

Ce este interesant la masina respectiva : are incalzire in scaune si in volan, optine mai rara pentru Italia.

Masina are 4 locuri, nu 5 cum scrie in anunt.

Cumpar-o si o inscrii pe Bulgaria. Scapi ieftin cu taxele. :thumbsup:

P.S.

Sunt niscaiva baieti pe forum care au "cazane" mai ceva ca masinuta pomenita de tine.

Logic ar fi ca dotarile "din spate" sa fie pe un model LONG. Scaunele din fata nu sunt "contur", trapa manuala, ...

Ce este interesant la masina respectiva : are incalzire in scaune si in volan, optine mai rara pentru Italia.

Masina are 4 locuri, nu 5 cum scrie in anunt.

Cumpar-o si o inscrii pe Bulgaria. Scapi ieftin cu taxele. :thumbsup:

P.S.

Sunt niscaiva baieti pe forum care au "cazane" mai ceva ca masinuta pomenita de tine.

Trapa este electrica, uita-te mai cu atentie (asa e si la mine), este actionata de butonul din stanga de langa lumini. In ceea ce priveste locurile, vrei sa pui ca nu incape o a treia persoana pe bancheta din spate daca ridici cotiera aia cu comenzi?

P.S. As lua-o, dar nu prea pica bine, stii cum e...roman in italia,masina pe bulgaria, mai ramane sa-mi fac acte pe germania si totul e ok, cand ma opreste carabinierii sau politia...

Mai bn raman cu troaca mea si asta e.

Trapa este electrica, uita-te mai cu atentie (asa e si la mine), este actionata de butonul din stanga de langa lumini. In ceea ce priveste locurile, vrei sa pui ca nu incape o a treia persoana pe bancheta din spate daca ridici cotiera aia cu comenzi?

-incape o a treia persoana pe bancheta din spate, dar nu are o a treia centura e siguranta.

P.S. ...roman in italia,masina pe bulgaria, mai ramane sa-mi fac acte pe germania si totul e ok, cand ma opreste carabinierii sau politia...

si cu ea inscrisa pe italia nu te opreste?

pe mine m-au disperat politistii din italia, slovenia, austria, ungaria, germania, croatia cand eram cu masina de italia. nu ratam nici un echipaj :bashwall:

cu cea de Romania ... nu am fost oprit niciodata!

masina mea e38 730d varianta scurta are doar 2 locuri pe bancheta din spate. Poate sta cineva pe mijloc dar va avea partea de cea mai incomoda calatorie din lume iar eu nu voi mai vedea absolut nimik in oglinda retrovizoare(in afara de mutra lui). Locul ala e inaltat si tare si clar nu a fost proiectat pentru un pasager. Un 7 ar in fond nu e o masina de naveta

Ps in rest masina mea are cateva dotari in plus fata de cea prezentata in anunt.... si tot nu este Extra fullllllll.

Edited by malasorte

scuze baieti intru cam rar am observat discutia voastra pe tema highline stiam de la cineva ca daca are peste optiunile de baza de la 750iL alte optiuni in plus este considerat highline de exemplu a mea are in plus de modelu de baza in cotiera spate telefon comenzile de la sistemu audio comenzi pentru scaunu dreapta fata perdeluta spate si nu mai stiu exact ce mai are pe acolo si mai am in plus portbagaj cu actionare hidraulica in fine masina este individual iar daca voi spuneti ca nu e highline imi cer scuze ca v-am informat gresit orce om mai greseste iar cu pozele o sa va fac cateva si le voi posta in curand in functie de timp

-incape o a treia persoana pe bancheta din spate, dar nu are o a treia centura e siguranta.

si cu ea inscrisa pe italia nu te opreste?

pe mine m-au disperat politistii din italia, slovenia, austria, ungaria, germania, croatia cand eram cu masina de italia. nu ratam nici un echipaj :bashwall:

cu cea de Romania ... nu am fost oprit niciodata!

Cand am avut-o paia de dinainte (e36-le) in 2 ani m-a oprit de 3 ori in italia si de vreo 5 ori in romanica (in doar 2-3 saptamani...foame de bani, baeti!). Asta care o am acum, o am din februarie si m-a oprit o singura data in italia, si odata in slovenia la autogril, dar defapt acolo se desfasura o razie la nivel national in legatura cu masinile furate (nici nu mi-au cerut actele masinii, ci doar documentele personale si incepuse sa se uite la tot felul de serii aflate pe masina, mi-au contolat pana si nr de inmatriculare cu o lampa cu infrarosii sa vada daca nu cumva e fals), si spre surprinderea mea niciodata in romanica (probabil le trecuse foamea).

masina mea e38 730d varianta scurta are doar 2 locuri pe bancheta din spate. Poate sta cineva pe mijloc dar va avea partea de cea mai incomoda calatorie din lume iar eu nu voi mai vedea absolut nimik in oglinda retrovizoare(in afara de mutra lui). Locul ala e inaltat si tare si clar nu a fost proiectat pentru un pasager. Un 7 ar in fond nu e o masina de naveta

Ps in rest masina mea are cateva dotari in plus fata de cea prezentata in anunt.... si tot nu este Extra fullllllll.

Ce dotari are in + fata de aia din anunt?

portabagaj electric (hidraulic), linie de fax, bancheta electrica , webasto, volan electric si incalzit, scaune individuale ... astea imi vin minte acum

dar un e38 poate avea mult mai multe de atat

priveste daca esti curios

Edited by malasorte

1 la mana, ce-ai postat tu (filmuletul), nu e maxim la un e38, e doar o prezentare pe care deja o cunoastem cu totii, cat despre optiuni, majoritatea le am si eu pe a mea.

2 la mana, daca te-ai fi uitat mai bine la anuntul postat de mine, ai fi observat ca optiunile enumerate de tine, se gasesc si pe masina aia...:thumbsup:

1 la mana, ce-ai postat tu (filmuletul), nu e maxim la un e38, e doar o prezentare pe care deja o cunoastem cu totii, cat despre optiuni, majoritatea le am si eu pe a mea.

2 la mana, daca te-ai fi uitat mai bine la anuntul postat de mine, ai fi observat ca optiunile enumerate de tine, se gasesc si pe masina aia...:thumbsup:

reply "1 la mana":

- este imposibil maxim de dotari la modelul e38(daca alegi unele, nu au loc altele);

- optiunile de pe e38, nu se regasesc in totalitate pe modelul e39(nici macar majoritatea);

reply "2 la mana":

- despre "optiuni", ... exemplarele din ultimii ani de productie au fost cu un standard de optiuni ... mai "bogat" fata de modelul NFL;

portabagaj electric (hidraulic), linie de fax, bancheta electrica , webasto, volan electric si incalzit, scaune individuale ... astea imi vin minte acum

dar un e38 poate avea mult mai multe de atat

priveste daca esti curios

nice,daca ar fi o solutie sa nu mai fie spatiul ala de casetofon si telefonul ala imens,as trece de pe e60 pe e38 fara probleme

ce e cu Cris Bangle vorbind de e38?Parca se spunea ca e38 era cel mai reusit model serie 7 si Bangle a venit si la stricat pe urmatorul chiar daca a avut super vinzari :)