Jump to content

Pareri "Polish" !

Dariusel

Recommended Posts

Se simte "ca agata" dar foarte putin, nu e adanca zgarietura.

Am vazut pe ceva forum extern ca ar merge "umplut" locul cu vopsea originala, smirghiluit ud pana e la nivel apoi polisat. Se poate sau nu va iesi cum trebuie?

Sau merge oare doar cu polisat simplu? Oricum, maine ma duc la cineva care se ocupa de polis, sa vad ce imi zice.

LE: Am gasit si link-ul. Oare merge si la zgarieturi de genul cu e cea din poza de mai sus?

http://bimmer fest .com/forums/showthread.php?t=617142

Trebuie eliminat spatiul ca sa mearga linkul.

Edited by Kenbobo

interesant topicul, nu am citit tot dar mi-a sarit in ochi ca se slefuie cu burete, si cu pasta abraziva....5 zile profesional, show car

dar ptr cine vrea sa dea un pic de nuanta la vopsea si sa stearga zgarieturi de la spalare sau care se vad doar in lumina puternica eu recomand o masina cu excentric si pasla nu burete, masina de slefuit circular+excentric si peria de pasla nu fac holograme in vopsea pentru ca nu zgarie, polish pe culoarea masinii, eu folosesc sonax pe negru cu toate ca masina e albastru marin, se inchide foarte bine la culoare masina bate bine spre negru numai la soare e albastra , sonax ceara+polisch, de retinut ca se poate utiliza fara retinere, eu dau si pe plasticuri si nu ataca sau albeste ca in cazul la nustiu ce polish alb care tb indepartat cat mai repede cu putinta

nu conteaza daca mergi pe turatie mare sau insisti pe anumite portiuni daca folosesti pasla efectul va fi doar de indreptare si lucire vopsea fara zgarieturi si holograme care peste 1 luna ies afara si te iei cu mainile de cap

recomand sa va documentati foarte bine cand va apucati de polishat ptr ca e posibil sa distrugeti vopseaua mai rau decat este

nu polishati cu mana ci numai cu masina altfel o sa zgariati vopseaua grav

nu sunt in domeniu ce spun este din experienta capatata pe masinile mele....thumbsup.png