Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

vand bari intre amortizoare BMW de la TA-Technix

Recommended Posts

nu le-am desfacut .

sunt reglabile,din aluminiu

e o firma cunoscuta , cred ca se gasesc poze pe google.

cand o sa se vanda vreuna si o defac o sa pun si poze .

cele de e36 6 cil merg puse pe is , dar trebuie sa fie usor polizata o flansa pentru a nu lovi in carcasa de bobine

nu le-am desfacut .

sunt reglabile,din aluminiu

e o firma cunoscuta , cred ca se gasesc poze pe google.

cand o sa se vanda vreuna si o defac o sa pun si poze .

cele de e36 6 cil merg puse pe is , dar trebuie sa fie usor polizata o flansa pentru a nu lovi in carcasa de bobine

Nu poti sa pui poze pt ca nu ai desfacut nici un pachet ,adica nu ai vandut nici una.Cand incepi sa le vinzi o sa si desfaci pachetele. :twoup:

De exemplu eu daca iti comand una ,tu imi desfaci pachetul..Si poate eu cumpar cartofi(cica este la moda)..

Plus ca deja ai inceput sa ne explici cum se pot ele modifica sa intre pe 318is..Misto ,eu iti urez bafta la vanzare o sa ai nevoie.

sal...

nu vreau sa fiu rautacios dar sincer as vrea sa cumpar...initial vroiam

spui ca nu ai poze din simplul motiv pt ca nu ai desfacut nici o cutie pana acum

apoi brusc spui ca trebuiesc polizate daca vrem sa punem asa ceva pe IS

intrebare?

Vezi cumva prin ambalaj daca tot spui ca trebuiesc polizate pt ca din cate am inteles nu ai desfacut pana acum

cu siguranta ai morcovi in ele...bafta la vanzare

heyyyy , provincia ..... ma refeream , daca va cumpara cineva din bucuresti vreuna ,

o va desigila sa o vada si atunci ii voi face repede o poza .

dar voi pe ce lume traiti ?

cum dracu sa trimiti cuiva prin curier un strut bar , sa declari strut bar ,

si cand il desface respectivul sa gaseasca cartofi ?

pai e caz penal direct . inselaciune direct .

offf... la ce va mai duce capul .

sa inteleg ca voi asa faceti ?

pt e34 , imi pare rau , dar TA-Tehnix nu fabrica . eu am adus doar pentru e36 e46 6 cil .

faza cu cele de 6 cil montate pe is o stiu de la un prieten care si-a cumparat una identica si a montat o .

o sa caut pozele cu is ul si o sa le postez aici .

astept acum pe cineva care vrea una de e46 . o s-o desfacem oricum si o sa-i fac poze .

nu vorbi de atitudine ca stiindu-ma ca nu vreau sa pacalesc pe nimeni , mi-a fost aiurea sa aud ca mi se spune ca vreau sa vand cartofi si morcovi in cutii .

daca nu au incredere sa le comande ei de la ta-technix cum le-am comandat si eu .

oricum am doar 3 de e46 si 3 de e36 . una de e36 am trimis-o deja in tara , si una de e46 cred ca o dau acum .

brb cu poze in max 30 min .

Edited by lavlav2010

astept acum pe cineva care vrea una de e46 . o s-o desfacem oricum si o sa-i fac poze .

nu vorbi de atitudine ca stiindu-ma ca nu vreau sa pacalesc pe nimeni , mi-a fost aiurea sa aud ca mi se spune ca vreau sa vand cartofi si morcovi in cutii .

daca nu au incredere sa le comande ei de la ta-technix cum le-am comandat si eu .

oricum am doar 3 de e46 si 3 de e36 . una de e36 am trimis-o deja in tara , si una de e46 cred ca o dau acum .

brb cu poze in max 30 min .

am sa vin azi sa vad si eu una

te deranjeaza?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.