Jump to content

Sa iau un 525 din '99?

dracula

Recommended Posts

Salut. AS avea o intrebare pt fiecare proprietar de 525. Vreau sa achizionez unu', din 1999, are 170.000 de km..e adus in tara din 2001, dar problema este ca pana acuma a avut 5 proprietari. DIn 2001 deci!:blink: In Germania, de unde a fost adus nush cati a avut. Merge bine, trage, are xenoane, bi-clim, abs, esp ...

Pretu e in jur de 10.000 Euro.

Voi ce parere aveti? Are ceva, sau pur si simplu s-a plimbat masina de la unu' la altu'... Va multumesc, si sper sa ma indrumati sa fac alegerea corespunzatoare ! Multumesc! :)

mai bine ai cauta unul dupa 2000. asta de care scrii tu are cu 20 de cp mai putin si nu e euro 3. insa daca 10 000 euro este suma maxima pe care esti dispus sa o dai pe masina, nu cred ca vei gasi masina fabricata dupa 2000.

daca mai pui cateva mii ( 2 -3 ) poti gasi o masina mai noua, dar fara prea multe optionale.

mai da detalii despre masina. pretul cred ca este corect. o verificare la service este obligatorie si te scuteste de neplaceri ulterioare.

UPS! nu stiu daca te referi la diesel sau la benzina... eu am crezut ca e vorba de un TDS, nu stiu de ce...

mai bine ai cauta unul dupa 2000. asta de care scrii tu are cu 20 de cp mai putin si nu e euro 3. insa daca 10 000 euro este suma maxima pe care esti dispus sa o dai pe masina, nu cred ca vei gasi masina fabricata dupa 2000.

daca mai pui cateva mii ( 2 -3 ) poti gasi o masina mai noua, dar fara prea multe optionale.

mai da detalii despre masina. pretul cred ca este corect. o verificare la service este obligatorie si te scuteste de neplaceri ulterioare.

UPS!  nu stiu daca te referi la diesel sau la benzina... eu am crezut ca e vorba de un TDS, nu stiu de ce...

127617[/snapback]

Da, e disel. Am mers si la service, testeru zice ca e ok, am urcat-o sus, pe jos e ok, nu are scurgeri, nu are nimic " de comentat ". Cat de bani, nu prea am decat 10.000 .. :>

Alte detalii... jante aliaj, e putin tunata, praguri/eleron ... fuge bine tot ce pot sa spun, consum mixt 7 litri.. Intrebarea mea este de ce a avut asa multi proprietari ? :> Inseamna ca are ceva, sau nu neaparat?:blink:

Edited by dracula

pai daca numai atat ai si daca masina e ok, go for it. dar trebuie sa stii ca 525 tds -ul asta are cam aceeasi putere cu un 520d. si cosum mai mare.

daca poti fa cateva poze cu masina inclusiv interior si motor si vei primi raspunsuri mai complete. ai grija sa nu fi fost lovita mai serios sau daca a fost, verifica cum a fost reparata. in cazul in care are elemente de caroserie face-lift e posibil sa fie inlocuite in urma unor accidente.

in ce priveste nr de proprietari, vezi cat timp a stat la fiecare dintre ei. posibil ca unii sa o fi luat pt a o vinde mai departe, si atunci ar aparea ca proprietari doar pt o perioada scurta. eventual incearca sa iei legatura cu unul dintre ei si sa intrebi despre masina ( hint - foloseste cartea de telefon )

treaba cu pragurile "tunate" e ciudata. astea sunt piese rare in RO sau sunt facute din fibra, de obicei cam prost.

Edited by cat

in ce priveste nr de proprietari, vezi cat timp a stat la fiecare dintre ei. posibil ca unii sa o fi luat pt a o vinde mai departe, si atunci ar aparea ca proprietari doar pt o perioada scurta. eventual incearca sa iei legatura cu unul dintre ei si sa intrebi despre masina ( hint - foloseste cartea de telefon )

treaba cu pragurile "tunate" e ciudata. astea sunt piese rare in RO sau sunt facute din fibra, de obicei cam prost.

127630[/snapback]

Mda..pai sa vad poate reusesc sa o iau in foto. Si mie mi s-a parut ciudat faza cu pragurile "tunate"... am uitat ca pe spatele masinii, deasupra de stopul stanga, sau in stanga lui, nu mai tin minte, e traznit acolo un "M5" ... O fi ca nu o fi, pana la urma nici nu prea stiu ce inseamna asta, eu inainte am avut un a6 din 2000. :> Multumesc cat pt ajutor !

Incerc sa iau legatura si cu unul din proprietari sa vad ce a avut masina daca a avut, sau ma rog, sa'i aflu mai in detaliu situatia, ca am impresia ca este o tzapa..:blink:

Edited by dracula

Pret: 7,950 EURO An fabricatie: 1998 Carburant: Benzina

Rulaj: 114,000 km Capacitate: 1,991 cmc Putere: 150 CP

Dotari:

CUTIE STEPTRONIC; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 8 AIRBAGURI; DUBLU CLIMATRONIC; COMPUTER BORD; XENON; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;

MASINA ESTE IN STARE PERFECTA DE FUNCTIONARE. ESTETIC SI TEHNIC IREPROSABIL, ACCEPT ORICE TEST,USOR NEGOCIABIL ACCEPT VARIANTE. MASINA ARE TOATE CONSUMABILELE SCHIMBATE,MAHON,GEAMURI FUMURII,SUSPENSIE ASISTATA ELECTRONIC, MERITA VAZUTA.

@:from autovit !

post-1819-1158265306_thumb.jpg

post-1819-1158265312_thumb.jpg

post-1819-1158265318_thumb.jpg

post-1819-1158265325_thumb.jpg

post-1819-1158265330_thumb.jpg

Pret: 7,950 EURO      An fabricatie: 1998          Carburant: Benzina

Rulaj: 114,000 km    Capacitate: 1,991 cmc  Putere: 150 CP

Dotari:

CUTIE STEPTRONIC; 4 GEAMURI ELECTRICE; OGLINZI ELECTRICE INCALZITE HELIOMATE; SERVO-DIRECTIE; 8 AIRBAGURI; DUBLU CLIMATRONIC; COMPUTER BORD; XENON; JANTE ALIAJ; PROIECTOARE; TAPISERIE PIELE; INCHIDERE CENTRALIZATA; ALARMA;

MASINA ESTE IN STARE PERFECTA DE FUNCTIONARE. ESTETIC SI TEHNIC IREPROSABIL, ACCEPT ORICE TEST,USOR NEGOCIABIL ACCEPT VARIANTE. MASINA ARE TOATE CONSUMABILELE SCHIMBATE,MAHON,GEAMURI FUMURII,SUSPENSIE ASISTATA ELECTRONIC, MERITA VAZUTA.

@:from autovit !

127720[/snapback]

mersi mult pentru ajutor. Asta care vruiam eu, oricum nu mai o iau, am inteles ca e "frecata" de aia s-a plimbat de la un proprietar la altul. Am sa caut altele (bmw) in general pe 5 vreau sa merg..si poate mai vre'o 2 mi sa iau ceva mai ok.