Jump to content

Cumparare E60 LCI 530d

IulianC

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mersi!

Ce pot spune e ca un prieten de-al unui prieten are un 335i E92 de vanzare, masina are destule optiuni, vrea 20.000euro+TVA, deci 24.800euro pret final. Daca as lua-o pe firma parintilor ar fi frumos pretul de 20.000, dar sa vad daca sunt de acord.

Si mai vazusem 2 E60-uri pe autovit, ce-i drept nu facelift, un 530xd din 2007 individual din Bucuresti cu foarte multe optiuni la 20.900euro si un E60 535d tot din 2007 din Galati tot asa cu foarte multe optiuni. I-am sunat azi pe ambii proprietari.

Primul,530xd, a fost luat de actualul proprietar de la un prieten care zice ca a luat-o de la 0km din Germania. Iar proprietarul de acum a luat-o pentru revanzare. a zis c-o da cu 20.500.

Iar cel din Galati a zis c-a luat-o acum 3 luni din Germania, e pe numele sotiei. Le-am zis ca-i sun in weekend daca e sa rezolv ceva.

M-ar tenta 335i-ul mai ales ca e de la cunoscut oarecum, e mai pentru mine E92-ul, am 21 de ani, mi se potriveste mai bine :twoup:

Dar nici E60-ul nu l-as refuza.

Edited by IulianC

Nu se mai deduce TVA-ul la cumpararea de masini, decat la leasing. Deci daca o cumperi pe firma, o data ca nu deduci TVA-ul cand o cumperi, dar cand o sa o vinzi, va trebui sa il dai la stat. Legi de 3 lei.

Asta daca o cumperi din tara sau din afara ? Oricum e de cacao.

Nu se mai deduce TVA-ul la cumpararea de masini, decat la leasing. Deci daca o cumperi pe firma, o data ca nu deduci TVA-ul cand o cumperi, dar cand o sa o vinzi, va trebui sa il dai la stat. Legi de 3 lei.

Indiferent. Singurul avantaj ar fi sa iei pe firma ca sa mai tai din profit si sa nu platesti impozit mare.

Masina aia de VL o stiu, chiar a fost luata de noua, dar nici nu stiam ca proprietaru a vandut-o. Nu cred ca e prieten cu individu din Bucuresti care o vinde, sunt texte. S-ar putea, dar nu bag mana in foc, ca fostul proprietar si-a luat un 5 nou alb.

Scuzati ignoranta, ce inseamna LCI ?

Facelift.

Indiferent. Singurul avantaj ar fi sa iei pe firma ca sa mai tai din profit si sa nu platesti impozit mare.

Masina aia de VL o stiu, chiar a fost luata de noua, dar nici nu stiam ca proprietaru a vandut-o. Nu cred ca e prieten cu individu din Bucuresti care o vinde, sunt texte. S-ar putea, dar nu bag mana in foc, ca fostul proprietar si-a luat un 5 nou alb.

Alte date despre masina mai ai? Ce parere ai despre E60-ul asta?

scuze de off topic , dar este in legatura cu un post de mai sus . wlf ziceai ca nu se mai deduce tva indiferent de unde cumperi masina, de fara sau din tara , dar daca mergi si cumperi masina din germania nu o mai platesti la valoarea neta , adica fara tva , fiind bun intracomunitar .

scuze de off topic , dar este in legatura cu un post de mai sus . wlf ziceai ca nu se mai deduce tva indiferent de unde cumperi masina, de fara sau din tara , dar daca mergi si cumperi masina din germania nu o mai platesti la valoarea neta , adica fara tva , fiind bun intracomunitar .

Nici atunci.Se foloseste taxarea inversa in ceea ce priveste achizitiile intracomunitare.Mai mult,ceea ce spune este adevarat iar singurul leasing la care mai poti deduce TVA-ul este leasing-ul operational,vezi legea 571/2003 priving Codul fiscal.