Jump to content

Vand bmw e36 coupe

Leutz

Recommended Posts

Masina este adusa din Anglia de curand, functioneaza foarte bine. Detalii: are interior de piele alb, 150 de mile reale, jante pe 15, cauciucuri noi 225, 2 universale+2 iarna, sistem audio 6 boxe, casetofon cu usb, bandouri noi pe ea, culoare albastru inchis. Masina este a unui coleg de facultate si se poate vedea in Iasi. Maine ii voi face poze si le voi urca pe forum.

Pret 1000 euro.

Momentan atat stiu, maine voi completa anuntul.

Exista si posibilitatea de dezmembrare.

Edited by Leutz

daca are doar 150 de mile o vreau eu :)

Daca esti intradevar interesat, sa imi spui ce anume te mai intereseaza ca sa stiu sa ii cer toate detaliile. Maine voi pune si poze cu ea.

Later edit: acum am vazut ca am gresit, e vorba de 150 000 de mile :twoup:

Edited by Leutz

Am revenit si cu poze, anul nu`l stiu inca, mai are o masina acelasi model tot de anglia. Momentan nu am reusit sa dau de el pentru ca din cate am inteles are deja o persoana care vrea sa le cumpere. Acum nu stiu sa se fi concretizat.

Edited: an 95

Edited by Leutz

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.