Jump to content

Vand BMW E90 325 Xi

andu_undercover

Recommended Posts

fostul meu 330, la mers potolit scoteam 10 in oras. 10 in Giurgiu, in Bucuresti nu cade sub 13-14 oricum as fi mers. dar pe de alta parte era model mai vechi, astea noi or consuma mai putin. in orasul meu sunt sigur ca ar avea consumul declarat de proprietar.

pe de alta parte cine vrea 325/330 ar trebui sa stie ca pentru a scoate 10 mergi relaxat in oras mic. la mers sportiv aveam medie de 14-15, si poate ajunge si peste 20 daca mergi numai blana.

@mofo probabil nu a mers incet cu vreuna din masinile enumerate de el si vorbeste ca sa nu taca.

335i si cu soft la mers sportiv avea 16, la mers relexat 11 in oras. 740iL am scos intre 13 si 35 consum in oras. depinde foarte mult de stilul de condus si de aglomeratie, asa ca nu mai dati cu pietre din principiu

Maine la ora 11.00 voi vedea masina :twoup:

un salt bun de la 320 si la 325 xi . Nu inteleg ce cauti la 318 :)

fostul meu 330, la mers potolit scoteam 10 in oras. 10 in Giurgiu, in Bucuresti nu cade sub 13-14 oricum as fi mers. dar pe de alta parte era model mai vechi, astea noi or consuma mai putin.

din contra :twoup: . Nu are importanta discutia despre consum . Trebuie sa fii naiv sa visezi consum mic la motor mare si puternic .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.