Jump to content

Retrofit Kit Accesory Control Menu

Recommended Posts

Caut pentru E90 o solutie de a avea acces la video clipuri, intrare pentru camera de mers inapoi, si alte posibilitati multimedia. Am vazut ca exista diverse modalitati prin care se foloseste ecranul din bord ca monitor, dar ma gandesc sa pot folosii comenzile idrive si sa nu am in masina telecomenzi.

Cautand pe internet, am dat peste acest kit, pe care l-am gasit si pe realOEM: http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...fg=95&hl=13.

Atasez si link-ul dintr-un forum unde s-a incercat montarea acestuia: http://www.e90post.com/forums/showthread.p...1110&page=2

Sunt prezente acolo si manuale de instalare ale produsului, plus sfaturi de la useri.

A mai auzit cineva de acest kit?

Tot in sesiunea de cautari, am dat si peste acest produs: http://www.alibaba.com/product-free/100447...or_BMW_E90.html

Pare a fi un touch screen pentru E90, dar nu da destule descrieri ale produsului.

ACM-ul este doar interfata audio/video, ca sa poti vedea filme iti trebuie o sursa de semnal : dvd, media player la care iti va trebui telecomanda.

Din Idrive poti doar seta intrarea video si alte cateva optiuni.

La ultima versiune de ACM (ACM 2) se poate atasa un modul USB care va decoda si formate video.

Mai precis conectezi stick, HDD portabil cu filme , poti vedea pe ecran fisierele si poti avea control din Idrive.

A doua solutie des intalnita e Dension Gateway 500 + modul AVR , dar tot iti trebuie alta telecomanda pentru DVD. Doar Ipodul poate fi controlat din Idrive. Tot pe la banii de ACM iesi.

TouchScreenul ala nu iti foloseste la nimic pentru ca e facut pentru un carPC. Sursa de semnal vine din placa video a PC-ului iar touchscreenul emuleaza maus-ul. E foarte complicata solutia pentru ca trebuie sa integrezi un swich video pentru semnal ( ca sa vezi meniul Idrive, navigatia).

Din ce stiu nu a facut nimeni pana acum vreun adaptor pentru comenzile pe volan/ Idrive care sa fie conectat la pc ( pentru a comanda vreun software).

Edited by DSF

Ma gandeam la o memorie pe usb unde sa inmagazinez fisiere muzica si film. Player DVD chiar nu ma intereseaza. Cam cat ar ajunge toata instalatia?

In jur de vreo 1000 euro, intreaba si tu la reprezentanta (ca sa fii sigur ca se potriveste si merge )

ACM costa vreo 500euro

ACM-u vreo 500 euro, add-on-ul USB si ala vreo 300 euro. Aux-in de codat inca vreo 100 , plus instalarea vreo cateva sute ca trebuie trase cablurile, demontat navi, ecran, i-drive si tras ceva fire in portbagaj.

Deci:

ACM = 500 euro

USB = 300 euro

Aux in codat = 100 euro

TOTAL componente: 900 euro.

Instalarea o poti face singur dupa ghidul de instalare, sau contracost (la reprezentanta sau la un atelier de electricieni). Manopera la instalare ....100-200 euro?

Deci undeva la 1000 euro ajunge afacerea.

Nu prea am vazut cum functioneaza toata instalatia pe o masina, sa ma convinga sa aloc banii pentru modificare.

Deci:

ACM = 500 euro

USB = 300 euro

Aux in codat = 100 euro

TOTAL componente: 900 euro.

Instalarea o poti face singur dupa ghidul de instalare, sau contracost (la reprezentanta sau la un atelier de electricieni). Manopera la instalare ....100-200 euro?

Deci undeva la 1000 euro ajunge afacerea.

Nu prea am vazut cum functioneaza toata instalatia pe o masina, sa ma convinga sa aloc banii pentru modificare.

cred ca ai uitat si codarea :twoup: