Jump to content

Vand Jante de //M 18'' cu gume

AdixX

Recommended Posts

Se vand 4xJante 18'' BMW //M cu gume foarte bune Cooper 225/40/R18 ! Jentile arata foarte bine si gumele sunt foarte bune !

Pretul este de 1000euro Negociabil ! Astept si oferte

Nu se vand pe bucati !

Predare personala in Bucuresti sau prin curier in toata tara cu plata transportului in avans de catre cumparator !

URGENT !

Contactati numai la adrian_adixx@yahoo.com sau 0765812831 !

http://img203.imageshack.us/img203/858/photo049g.jpg

http://img844.imageshack.us/img844/8989/photo058cy.jpg

http://img704.imageshack.us/img704/2026/photo060c.jpg

http://img99.imageshack.us/img99/6802/photo061m.jpg

Edited by AdixX

Pretul e negociabil si astept si oferte ! poate se mai scade cu 100-200euro....

probabil cam 500 de euro tre sa tai din pret,ca sa te caute cineva...mai bine le tii !

Sincer cu 500euro nu le dau sigur 100% dar un 800 da,tinand cont ca gumele sunt in stare foarte buna si jentiile la fel, acu nu stiu 100% ca sunt OEM dar 90% da si cam asa au zis si cei care le-au vazut !

Vineri am fost in vitan si imi cerea unu pe niste panarame de jante luate vopseaua de pe ele cauciucurile aproape ca palma 350euro pe 16 in 5spite.. am ramas prost...

Eu zic ca sunt frumoase si isi merita bani,dar pentru pisica mea sunt cam mari,vreau sa le dau sa iau ceva pe 17''... acu sa vedem nu sunt disperat sa le dau,le dau ok nu le dau pica frumos pe pisica mea :twoup:

Jantele astea nu s-au pus pe nici un M. Pune o poza cu interiorul jantei ca sa iti spunem daca sunt sau nu originale, nevertheless pretul este exagerat dar este marfa ta si poti sa ceri cat vrei pe ea.

Info aditional:

au fost in 3 latimi diferite cele pe 18... 8, 8.5 si 9

Mai oameni buni, cereti cat vreti pe marfa voastra! Daca gasiti un cumparator ....nevazator .....

Dar NU mai dati "fake"-uri ca si piese de origine!!! (nu vreau sa comentez calitatea anvelopelor COOPER!!!).

Poti cere si 2,000 euro, dar precizeaza ca NU sunt originale. Cine le vrea si-si permite ....PRETUL, te va contacta!

Scuze, nu ma bag peste marfa nimanui, dar.......

cu stima

Mai oameni buni, cereti cat vreti pe marfa voastra! Daca gasiti un cumparator ....nevazator .....

Dar NU mai dati "fake"-uri ca si piese de origine!!! (nu vreau sa comentez calitatea anvelopelor COOPER!!!).

Poti cere si 2,000 euro, dar precizeaza ca NU sunt originale. Cine le vrea si-si permite ....PRETUL, te va contacta!

Scuze, nu ma bag peste marfa nimanui, dar.......

cu stima

Salutare,eu nu am zis ca sunt originale !!!! am zis ca creed si nu sunt sigur,am cerut opinia celorlalti !! Nu sunt foarte cunoscator si acu am aflat si eu , cu oricat s-ar vinde ele sub 500 de euro eu nu le las pentru ca nu are rost !

Ultimul pret 500euro

Stima

Edited by AdixX

Sincer cu 500euro nu le dau sigur 100% dar un 800 da
Pret 800euro usor negociabil !!
Ultimul pret 500euro

Stima

In doar o zi pretul a scazut la jumatate , daca mai astept 2 zile cred ca iau jantele + o suma de bani :twoup:

Edited by Valentin_LMB

Sincer cu 500euro nu le dau sigur 100% dar un 800 da
Pret 800euro usor negociabil !!
Ultimul pret 500euro

Stima

In doar o zi pretul a scazut la jumatate , daca mai astept 2 zile cred ca iau jantele + o suma de bani :)

Salutare,intr-un fel e amuzant, pretul a scazut asa de mult din urmatoarele motive : vazusem pe net jentii ca astea la bani astia noi fara gume si deaceea,apoi am mai scazut la 800 usor negociabil nestiind ca nu sunt originale, dar dupa ce am aflat ca nu sunt am lasat la ABSOLUT ULTIMUL PRET DE 500euro si nici un leu mai jos ! asa ca nu iti face nicio speranta :twoup: stima

Adi, am luat OEM 18" Style 135 cu anvelope Pirelli PZero Rosso la 420Euro... :twoup:

Te creed,dar conteaza si cum arata ele,si sincer mie unu imi plac astea ! daca nu le dau la bani astia asta e le pastrez nu imi pare rau sunt prea frumoase,stiu ca se gasesc OEM si mai ieftin si etc,dar conteaza si cum arata janta si de foamea si disperarea de a scapa de obiectu respectiv !... oricum ms pentru post,stima !

P.S. scuze pentru informatiile gresite,am aflat si eu ca nu sunt OEM si nici de M...Imi cer scuze incodata,oricum ce or fi or fi,idea e ca stiti cum arata daca e cineva interesat sa ma contacteze ! Respect

BMW 4 LIFE

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.