Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

vand volan sport (3 spite)

Recommended Posts

eeeeee

vrei sa spui ceva ? sau ai vreo problema ? ca nu inteleg (eeeee)!

El vrea sa spuna multe dar nu se intelege mai nimic :twoup:

eeeeee

vrei sa spui ceva ? sau ai vreo problema ? ca nu inteleg (eeeee)!

El vrea sa spuna multe dar nu se intelege mai nimic :)

@Allex : Vezi ca nu am spus asa de multe?!

Pai tocmai, am zis ca tu vrei sa spui multe...

Mai pe intelesul tau, te bagi aiurea in topicuri... dar pobabil se trage si de la nick :twoup:

Asa ai tu impresia,chiar sunt interesat de marfa omului,cum ai dedus tu ca ma bag aiurea?!

Din ce se vede eu am comentat on topic,referitor la marfa omului,iar tu te`ai luat de mine...total off topic!

Deci nu mi`te mai adresa,cu gogosi de genul,da?!

Ms frumos

@Allex : Vezi ca nu am spus asa de multe?!

Pai tocmai, am zis ca tu vrei sa spui multe...

Mai pe intelesul tau, te bagi aiurea in topicuri... dar pobabil se trage si de la nick :)

Asa ai tu impresia,chiar sunt interesat de marfa omului,cum ai dedus tu ca ma bag aiurea?!

Din ce se vede eu am comentat on topic,referitor la marfa omului,iar tu te`ai luat de mine...total off topic!

Deci nu mi`te mai adresa,cu gogosi de genul,da?!

Ms frumos

si tu trebuie sa spui ceva, nu ( eeeee ) :twoup:

oricum daca vrei trimul este la 70 lei, dar nu am cum sa ti-l timit aerian (porumbel)

da, are semne de uzura pe pielea (nu e zgariat sau taiat...etc.), cauciucul este in stare perfecta, 250 lei este ultimul pret.

daca vrei pot sa iti dau nr. de telefon al unui baiat care il vopsete si o sa arate ca nou, si te costa 50 lei

p.s: volanul nu are suportul de airbag.

Edited by ///MPower_5er

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.