Jump to content

Unde spalam mashina?

intelinside

Recommended Posts

Salutare

O problema majora a mea, pe care am intalnit-o shi in randul prietenilor, o reprezinta spalatoriile auto (sau mai bine zis modul de spalare shi substantele pe care acestea le folosesc).

De ceva timp se practica spalarea "fara atingere" care se bazeaza numai pe actiunea substantzelor (gen spuma activa), substantze care probabil trebuiesc shi ele dozate corespunzator shi lasate sa actioneze o anumita perioada de timp; dar romanul din comoditate sau poate presat de timp (deh trebuie sa spele cat mai multe mashini shi folosesc substante puternice) uita aceste lucruri shi cu timpul vopseaua se matuie (in general la mashinile nemetalizate, dar cu timpul shi la celelalte, sau la anumite elemente de caroserie).

Spalarea cu buretul zgarie vopseaua de cele mai multe ori (oamenii folosesc un singur buret shi pt caroserie, shi pt praguri, shi pt rotzi).

Mai exista o solutzie, spalarea la perii (automata), pentru care sunt opinii pro shi contra. Eu sunt pro pentru ca actiunea substantzelor e de (o mai) scurta durata, periile daca sunt intr-o stare buna nu zgarie vopseaua, asigura o uscare fara urme, shi totul intrun timp relativ scurt.

Voi ce parere avetzi?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.