Jump to content

vand volan M nou,padele,piele nappa,incalzire

Recommended Posts

Vrei sa zici ca un X5 sau X6 e foarte ieftin in raport cu volanul, nu ? :twoup:

PS: Nu stiu dar parca la unii nu ar fi criza, in orasul meu cu 150mii locuitori parca in fiecare saptamana mai apare un x6 sau 5, bine majoritatea cu nr de Buc - sigur in leasing.

volanul este nou,pret 300 euro.

0727656595

mult prea scump .... pe criza asta :twoup:

avand in vedere ca este negociabil,eu cred ca este un pret corect. cu aprox 65% mai mic fata de pretul de reprezentanta............

Vrei sa zici ca un X5 sau X6 e foarte ieftin in raport cu volanul, nu ? :)

PS: Nu stiu dar parca la unii nu ar fi criza, in orasul meu cu 150mii locuitori parca in fiecare saptamana mai apare un x6 sau 5, bine majoritatea cu nr de Buc - sigur in leasing.

asa este, se vinde pentru un e46 la 200e si masina costa 6000e

un x5,x6 costa 50000e

0727656595

La voi la Iasi si painea este prea scumpa,nu?!

Pt un posesor de X6,nu cred ca este scump,ba din contra daca ar avea nev,cred ca si`ar freca mainile la banii astia!

Asa ca daca nu ai X6 sau X5,nu te mai baga tu sa comentezi preturi,mai mult ca sigur volanul tau nu valoreaza mai mult de 400ron!

0727656595

La voi la Iasi si painea este prea scumpa,nu?!

Pt un posesor de X6,nu cred ca este scump,ba din contra daca ar avea nev,cred ca si`ar freca mainile la banii astia!

Asa ca daca nu ai X6 sau X5,nu te mai baga tu sa comentezi preturi,mai mult ca sigur volanul tau nu valoreaza mai mult de 400ron!

este o parere personla si nu cred ca e nevoie sa se ajunga la jigniri. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.