Jump to content

Jante pe 18 pe drumurile din RO

E.O

Recommended Posts

Salut,

Am ajuns la momentul in care trebuie sa schimb suspensiile, am un e90, 320i.

Avand jantele pe 18, la denivelari volanul joca destul de tare cu suspensiile stock. Stie cineva daca suspensiile sport ma vor ajuta in vre`un fel?! Din cauza faptului ca suspensiile sport sunt mai rigide, volanul se va comporta altfel, nu va mai trage stanga-dreapta la orice denivelare, etc?

Va rog nu veniti cu solutiide genul sa-mi schimb jantele cu unele pe 16 sau remarci care nu ma vor ajuta in nici un fel!

Va multumesc,

OE

Eu am suspensii sport din configuratia originala si acum am pus roti de 17", se simte putin diferenta, oricum si cujantele de 16" masina era destul de rigida si mergeam foarte incet pe drumuri denivelate. In plus masina iti va cobora cu mai mult de 1cm. Cred ca la jantele de 18" o sa simti bine de tot sportul :twoup:.

pune jante pe 21'' daca nu-ti plac sfaturile cu jantele de 16''

hahaa,buna asta, subscriu

vezi ca tu ai probleme cu articulatia daca iti joaca volanul

daca ii pui suspensie sport poti sa iti iei adio de la drumuri cu denivelari

am avut a4,suspesnie sport,roti 235/40r18

pe langa faptul ca la 2-3k km faceam o galma,aproape orice drum din romanica mi se parea impracticabil,la charles de gaulle,cand era piatra am dat de doua ori cu capul de tavan la 40-50km/h

Inainte sa vand masina am avut de 2 ori jante pe 18 pe masina si de fiecare data dupa maxim 1 luna le-am pus la loc pe cele pe 18, sunt prea mari pentru nesimtitele aste ade drumuri plus ca iti strica si bucsile.

Deci sa inteleg ca ai doua modele de jante diferite pe 18 inch ? :twoup:

IQ-ul cat diametrul jantelor isi spune inca odata cuvantul!

Multumesc celorlalti pentru lamuririle privind suspensia sport. Cred ca voi opta tot pentru o suspensie stock!

esti retard rau, adica pe tine te zgaltaie de-ti ies rinichii din tine si sperai ca suspensia sport sa-ti atenueze socurile sau tramlining-ul? nu stiu ce logica ai...

ti-am raspuns in spiritul topic-ului pe care l-ai deschis.. si inca un raspuns, daca vrei sa scapi de toate astea schimba tara..

Edited by Gago

IQ-ul cat diametrul jantelor isi spune inca odata cuvantul!

Multumesc celorlalti pentru lamuririle privind suspensia sport. Cred ca voi opta tot pentru o suspensie stock!

esti retard rau, adica pe tine te zgaltaie de-ti ies rinichii din tine si sperai ca suspensia sport sa-ti atenueze socurile sau tramlining-ul? nu stiu ce logica ai...

ti-am raspuns in spiritul topic-ului pe care l-ai deschis.. si inca un raspuns, daca vrei sa scapi de toate astea schimba tara..

pauza de la postare cate 3 zile pentru fiecare posesor de replica.

bre,suspensia sport nu o sa faca altceva decat sa iti rigidizeze masina sa iti ia din confort insa iti va da un mare + pe curbe,dar degeaba caci ar trebui sa ai si motor

mie imi fugea un pic stanga dreapta volanul si la jante pe 16 si la 17,am schimbat basculele,cu tot cu bucsi si aia a fost,ar mai fi trebuit si cele de la bara stabilizatoare dar am vandut masina

in fond daca ai optat pt jante 18,banuiesc ca ai talon de 40 sau 35,sa ai si bani pt anvelope,se duc repede

Edited by ionut_marius