Jump to content

[Vand] ulei MOTUL si antifurturi roti FARAD

Recommended Posts

salut,revin...ai cumva maine drum prin zona garii de nord(calea grivitei-unde incepe pasajul basarab)?Am nevoie de un bidon de 1L de Motul synergie+ 6100 10w40.Alex 0726185442.Multumesc.

sal

o sa sun maine sa vad dac acum au la litrul ulieul

despre drumuri nu stiu ce sa-ti spun daca trec sau nu pe la gara

salut,revin...ai cumva maine drum prin zona garii de nord(calea grivitei-unde incepe pasajul basarab)?Am nevoie de un bidon de 1L de Motul synergie+ 6100 10w40.Alex 0726185442.Multumesc.

am vorbit si este in stoc uleiul la litru

daca vrei il poti ridica din zona dristor

spune-mi te rog ce ulei ai disponibil pentru un motor diesel 1,7 CDTI Z17DTR 110cp cu filtru de particule (Opel Astra H 2009)

merci

uite recomandarile producatorului

BEST: MOTUL SPECIFIC DEXOS 2 5W30 - 50 lei/litru

BETTER : MOTUL SPECIFIC LL A/B 025 - 42 lei/litru

GOOD: MOTUL 8100 X'ESSS 5W40 - 180 lei/5litri

intra 5.40 litri la schimb

SPECIFIC LL A/B 025 este 5W40 sau 5W30? ca daca este 5W30 nu prea este bun pentru temperaturile din Bucuresti :twoup:

este 5W30

scuze ca nu am scris?

de ce zici ca nu este bun ? 5W30 este cel mai indicat ulei

Edited by claudiuBWR

salut

spune-mi te rog daca ai si la ce pret MOTUL ATF Dexron3.

Multumesc.

Motul DEXRON III - 47 lei/litru

Fluid for automatic gearbox, torque convertor and hydraulic systems - appr.: GENERAL MOTORS DEXRON III F-30336, FORD MERCON M 950805 and M 941108, ALLISON C4-23472696, CATERPILLAR TO-2, VOITH

mai este MOTUL MULTI ATF - 70 lei/litru

Synthetic based lubricant, specially engineered for any modern automatic transmission (manual mode, sequential mode, electronic controlled …) with or without slip lockup clutch. Particularly recommended

for use in automatic gearboxes of American car makers GM, FORD, CHRYSLER… or Asian car makers HYUNDAI / KIA, MITSUBISHI, SUBARU…

Appr.: GM DEXRON III G / III H / II D / II E, Allison C4, FORD MERCON & MERCON V,

Daimler Chrysler ATF +3, ATF +4, MB 236.9

JASO 1A, Hyundai / Kia Diamond ATF SPIII & PSF 3, Voith G607, ZF TE-ML 03D / 04D / 14A

dar cred ca la primul te refereai

Edited by claudiuBWR

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.